GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-18-2010, 08:49   #1 (permalink)
Freak Poster
 
inaam143's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 181
Member: 381171
Status: Offline
Thanks Meter: 52
n70 shows nokia only


nokia n70 shows nokia only
after change the boot ic and make jumper
same prblem
but i plug in the charger and try to switch on , mobile on and work ok
I remove the charger and switch on shows nokia only .
any solution pls
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to inaam143 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-18-2010, 09:06   #2 (permalink)
Freak Poster
 
sl3_3gunlocking's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: vadiy-e-SWAT
Age: 29
Posts: 124
Member: 1154942
Status: Offline
Sonork: +92-345-9097-454
Thanks Meter: 31
1ST FORMAT WITH *+3+POWER BUTTEN


IF PROB SAME THEN FLASH WITH LATEST

FIRMWARE


[email protected]
[email protected]
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to sl3_3gunlocking For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-18-2010, 10:24   #3 (permalink)
Freak Poster
 
kirta's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 252
Member: 898963
Status: Offline
Thanks Meter: 69
Quote:
Originally Posted by inaam143 View Post
nokia n70 shows nokia only
after change the boot ic and make jumper
same prblem
but i plug in the charger and try to switch on , mobile on and work ok
I remove the charger and switch on shows nokia only .
any solution pls


change tahvo ic brother.........

br;
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kirta For This Useful Post:
Old 01-19-2010, 16:58   #4 (permalink)
Freak Poster
 
inaam143's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 181
Member: 381171
Status: Offline
Thanks Meter: 52
not ok

Quote:
Originally Posted by kirta View Post
[/COLOR]
change tahvo ic brother.........

br;
after change tahvo same problem
i also flash with new version .
any another solution
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to inaam143 For This Useful Post:
Old 01-19-2010, 17:13   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 15
Member: 1209943
Status: Offline
Thanks Meter: 3
rehot or reball combo flash
it works for me

br,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to phay For This Useful Post:
Old 01-20-2010, 12:29   #6 (permalink)
Freak Poster
 
inaam143's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 181
Member: 381171
Status: Offline
Thanks Meter: 52
Quote:
Originally Posted by phay View Post
rehot or reball combo flash
it works for me

br,
which one is combo flash
diagram pls
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to inaam143 For This Useful Post:
Old 01-21-2010, 02:51   #7 (permalink)
Freak Poster
 
mmmfaruk's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 302
Member: 1114923
Status: Offline
Thanks Meter: 224
try to change tahvo ic brother

[email protected]
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mmmfaruk For This Useful Post:
Old 01-21-2010, 15:18   #8 (permalink)
Freak Poster
 
inaam143's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 181
Member: 381171
Status: Offline
Thanks Meter: 52
Quote:
Originally Posted by mmmfaruk View Post
try to change tahvo ic brother

[email protected]
brother already changed tahvo ic same problem continue
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to inaam143 For This Useful Post:
Old 01-21-2010, 18:27   #9 (permalink)
No Life Poster
 
waqarN70's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: MUMBAI
Posts: 514
Member: 583454
Status: Offline
Thanks Meter: 80
remove boot ic make bypass jumper i think thats ur problem
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to waqarN70 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nokia 5220 show nokia only alialjorany Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 8 02-09-2012 14:20
3250,N91,N70 show nokia DIGI*TEL Nokia Hardware & Hardware Repair 24 12-24-2010 15:32
N70 show nokia and hang help me israrbjr Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 03-24-2009 21:28
Nokia 9500 Shows Nokia Only Then White Screen MARCO_LEI24 Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 2 08-15-2007 03:46

 



All times are GMT +1. The time now is 09:05.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32470 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO