GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2005, 13:30   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Age: 43
Posts: 167
Member: 174340
Status: Offline
Thanks Meter: 10
net work problem for 3310 and 3410.


Please i have many 3310 and 3410 which have bad net work . When i put a sim card , i can see the operator and the net nork band but i cann't call and receive

Can somebody help me to resolve this problem . I'm a learner to electronic , please give me more explication about net work 3310 and 3410 trough the picture .
  Reply With Quote
Old 09-22-2005, 13:52   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2005
Location: somewhere
Age: 45
Posts: 210
Member: 133465
Status: Offline
Thanks Meter: 15
do u have a diagram? test your phone by using software then if not working try to reheat the haggar then the antenna switch hope it will work?try it.....
  Reply With Quote
Old 09-22-2005, 13:57   #3 (permalink)
No Life Poster
 
GSMsurgeon's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: United Kingdom
Age: 44
Posts: 1,752
Member: 6524
Status: Offline
Thanks Meter: 242
contact me via msn

contact me via msn...i can help you....
  Reply With Quote
Old 09-22-2005, 16:03   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Age: 43
Posts: 167
Member: 174340
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Please DONEX , i don't understand what you say . what's hagga ?r
  Reply With Quote
Old 09-24-2005, 18:02   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Age: 43
Posts: 167
Member: 174340
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Hello GSMsurgeon , i see online now , what can you do to help me in this moment .
  Reply With Quote
Old 09-26-2005, 15:18   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Age: 43
Posts: 167
Member: 174340
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Now i have always my net work problem for 3310 and 3410 . please i need the help . I don't know anything for net work 3310 . Where do i start to detect the problem ? i wait the help every time . Thank .
  Reply With Quote
Old 09-26-2005, 17:11   #7 (permalink)
RCS
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Plovdiv,Bulgaria
Age: 43
Posts: 24
Member: 42511
Status: Offline
Thanks Meter: 1
if you see only operator logo may be problem is SW ,to solve them use NOKTOOL or DEJAN NOKIA calculator
  Reply With Quote
Old 09-26-2005, 17:14   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Dave.W's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: England
Age: 37
Posts: 2,823
Member: 7653
Status: Offline
Thanks Meter: 814
if u see operator logo and also full network, ur problem is almost certain BARRED IMEI number...

search these forum on how to change DCT3 IMEI then test and i think it will work
  Reply With Quote
Old 09-27-2005, 18:53   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Age: 43
Posts: 167
Member: 174340
Status: Offline
Thanks Meter: 10
This is the problem , for 3310 when i power on , for the first there are operator and the network band . For the few time , i cann't see again operator and network band . Then i cann't receive and call . Please help me .
  Reply With Quote
Old 09-28-2005, 12:44   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: South Africa
Age: 37
Posts: 35
Member: 183157
Status: Offline
Thanks Meter: 4
You must change your PA(power amplifier). Good luck.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
k700 net work problem whitwline_mc Sony Ericsson 0 10-12-2006 16:50
r220 net work problem uncle smallz Samsung Hardware Repair 1 08-03-2006 15:55
Nokia pcbs will exchange for 3310/3330/3410 pcbs + any other cameraman Exchange Section 1 12-06-2004 01:23
Is anyone selling their nokia 3310s and 3410s for cheap even if broken cameraman Sell ur Old and Used Stuff 15 11-22-2004 21:43
Nokia 3310 and 3410 lcd boards wanted also 332 cameraman Wanted Products 0 09-04-2004 02:12

 



All times are GMT +1. The time now is 10:22.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32365 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO