GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2005, 08:00   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Gr8SightMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 525
Member: 163076
Status: Offline
Thanks Meter: 97
Lightbulb Nokia 2600 "Test Mode"..........


Hi All!

I have a strange problem with nokia 2600
when i start it it starts normally but after
sometime displays " Insert Sim " and then all
of sudden starts in Test Mode. i flashed it with
Twister as well as with JAF but same result.


Any Suggestions.

Br.
  Reply With Quote
Old 09-03-2005, 08:24   #2 (permalink)
No Life Poster
 
DrMobile's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: P A K I S T A N _____________
Age: 36
Posts: 3,504
Member: 5932
Status: Offline
Thanks Meter: 1,653
Quote:
Originally Posted by Gr8SightMan
Hi All!

I have a strange problem with nokia 2600
when i start it it starts normally but after
sometime displays " Insert Sim " and then all
of sudden starts in Test Mode. i flashed it with
Twister as well as with JAF but same result.


Any Suggestions.

Br.
Its a hardware problem..
Its related to BATTERY TERMINALS and capacitors near battery terminals.

Br.
A. Wahab


________________________________________
THREAD IS MOVED FROM JAF, to H/W
  Reply With Quote
Old 09-03-2005, 11:21   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Gr8SightMan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 525
Member: 163076
Status: Offline
Thanks Meter: 97
Lightbulb

Thanx Drmobile..........

I will check it out and then i will post the result.

Thanx anyway

WBR.
  Reply With Quote
Old 12-21-2005, 04:57   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 17
Member: 190774
Status: Offline
Thanks Meter: 1
change Z101 and Z102
  Reply With Quote
Old 12-21-2005, 05:16   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 40
Posts: 56
Member: 183379
Status: Offline
Thanks Meter: 10
@@ after check z101 n z102 seem like some audio ic ..
  Reply With Quote
Old 09-06-2006, 20:35   #6 (permalink)
No Life Poster
 
manyosa's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Tanzania
Posts: 1,561
Member: 271974
Status: Offline
Thanks Meter: 97
check this
http://forum.gsmhosting.com/vbb/atta...9&d=1156487085
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2600 "Test mode" HELP NEEDED!!!!!!!!! Xflame UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 14 03-29-2009 12:29
nokia 3300 b: no network(shows "test mode" & "local mode" The Razor Nokia Hardware & Hardware Repair 1 09-04-2006 15:59
Nokia 2600 "Test Mode".......... Gr8SightMan Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 6 10-12-2005 00:57
To All Moderators - What is "Test Mode" on 8310 Cukumon Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 10-13-2001 15:21

 



All times are GMT +1. The time now is 00:36.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23977 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO