GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-14-2007, 13:25   #1 (permalink)
No Life Poster
 
zubairok's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: UK
Posts: 1,101
Member: 294200
Status: Offline
Sonork: 100.1586184
Thanks Meter: 648
Donate money to this user
(((((Nokia 3510i TEST MODE))))))


Dear Sir I have nokia 3510i set. Its on test mode when insert battery its shows test mode is there any solution for test mode

Thanks in Advance

Z.K MOBILES
  Reply With Quote
Old 01-11-2009, 08:28   #2 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jan 2008
Location: Islamababd
Posts: 48
Member: 669654
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Dear Sir I have nokia 3510i set. Its on test mode when insert battery its shows test mode is there any solution for test mode i need this solution
  Reply With Quote
Old 01-11-2009, 11:57   #3 (permalink)
No Life Poster
 
rumenshom's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 756
Member: 899774
Status: Offline
Sonork: 100.1586303
Thanks Meter: 449
Quote:
Originally Posted by zubairok View Post
Dear Sir I have nokia 3510i set. Its on test mode when insert battery its shows test mode is there any solution for test mode

Thanks in Advance

Z.K MOBILES
checkn the bsi line.................................
  Reply With Quote
Old 01-11-2009, 13:24   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 9
Member: 899714
Status: Offline
Thanks Meter: 1
You can put BSI and tearing down the line capacitance . And BSI to an exclusion online and tearing down the (usually next to the power supply)good luck!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help 3510i test mode godwin Nokia Hardware & Hardware Repair 3 09-30-2008 05:46
Nokia 1100 and Nokia 3510i Sim Registration Failed zubairok Nokia Hardware & Hardware Repair 5 11-01-2006 17:14
3510i test mode diablos Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 6 02-17-2005 19:50
Nokia 3510i kwisatz Phone Unlocking Codes & Maps 1 02-22-2003 14:38

 



All times are GMT +1. The time now is 17:25.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25070 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO