GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2012, 07:03   #1 (permalink)
No Life Poster
 
anil.prajapati's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: India
Posts: 1,757
Member: 1642979
Status: Offline
Sonork: 100.1613407
Thanks Meter: 158
nokia 500 not start when i insert sim

nokia 500 not start when i insert sim


with out sim phone start ok


but with sim start with nokia logo then off



i can flash with latest version but problem still same
  Reply With Quote
Old 10-27-2012, 07:07   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2012
Location: india
Posts: 397
Member: 1825795
Status: Offline
Sonork: 100.1621021:98
Thanks Meter: 127
hi

Quote:
Originally Posted by anil.prajapati View Post
nokia 500 not start when i insert sim


with out sim phone start ok


but with sim start with nokia logo then off



i can flash with latest version but problem still same

cnage sim and try ...... or chek shoting .......
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to deepak. For This Useful Post:
Old 10-27-2012, 12:44   #3 (permalink)
No Life Poster
 
anil.prajapati's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: India
Posts: 1,757
Member: 1642979
Status: Offline
Sonork: 100.1613407
Thanks Meter: 158
Quote:
Originally Posted by deepak. View Post
cnage sim and try ...... or chek shoting .......
i can change sim but problem still same
  Reply With Quote
Old 10-27-2012, 12:46   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2012
Location: india
Posts: 397
Member: 1825795
Status: Offline
Sonork: 100.1621021:98
Thanks Meter: 127
hi

Quote:
Originally Posted by anil.prajapati View Post
i can change sim but problem still same
do u flesh it with latest files same product code
  Reply With Quote
Old 10-28-2012, 05:41   #5 (permalink)
No Life Poster
 
anil.prajapati's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: India
Posts: 1,757
Member: 1642979
Status: Offline
Sonork: 100.1613407
Thanks Meter: 158
Quote:
Originally Posted by deepak. View Post
do u flesh it with latest files same product code
yes i can flash with latest version available but still same
  Reply With Quote
Old 10-31-2012, 08:57   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 14
Member: 588450
Status: Offline
Thanks Meter: 2
its pf problem without sim & call112 same problem continue
  Reply With Quote
Old 10-31-2012, 08:58   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 14
Member: 588450
Status: Offline
Thanks Meter: 2
change network pf problem solved
  Reply With Quote
Old 10-31-2012, 12:29   #8 (permalink)
No Life Poster
 
anil.prajapati's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: India
Posts: 1,757
Member: 1642979
Status: Offline
Sonork: 100.1613407
Thanks Meter: 158
Quote:
Originally Posted by Kartheesan View Post
its pf problem without sim & call112 same problem continue
i can call with out sim on 112 when i call emergency call mobile switch off
  Reply With Quote
Old 12-01-2012, 07:20   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: Get Closer with Mobile
Age: 34
Posts: 398
Member: 228358
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Same Problem Here

Nokia 500 .
I flash with UB , ATF , MX key with latest flash file result same.

Its switch off when calling 112
  Reply With Quote
Old 12-01-2012, 10:42   #10 (permalink)
No Life Poster
 
mlife1999's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: where smokers
Age: 32
Posts: 681
Member: 761005
Status: Offline
Thanks Meter: 430
bro change sim card?
check rf parts.............
  Reply With Quote
Old 12-25-2012, 11:36   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 220
Member: 223770
Status: Offline
Thanks Meter: 49
thx br bat
the phone switch off when calling 112 without sim
  Reply With Quote
Old 12-25-2012, 13:17   #12 (permalink)
No Life Poster
 
AUN_KHALIL's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: pakistan
Posts: 818
Member: 821450
Status: Offline
Sonork: khalil_lush
Thanks Meter: 260
rehot upp carefully and u done .
  Reply With Quote
Old 12-25-2012, 15:58   #13 (permalink)
No Life Poster
 
anil.prajapati's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: India
Posts: 1,757
Member: 1642979
Status: Offline
Sonork: 100.1613407
Thanks Meter: 158
this is a network ic problem
  Reply With Quote
Old 12-25-2012, 16:11   #14 (permalink)
Freak Poster
 
ark746's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: adilabad,india
Age: 29
Posts: 152
Member: 1148269
Status: Offline
Thanks Meter: 14
network pa problem...........
  Reply With Quote
Old 01-08-2013, 08:56   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Member: 976667
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Guys That is not hardware or R F ic prob.it is sw related.pls do the hand set file system format through phoniex or other dongles it will work
Regards
Binilraj.M.N
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:02.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31880 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO