GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2013, 13:30   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2011
Location: india
Posts: 159
Member: 1646089
Status: Offline
Sonork: 1605550:77711
Thanks Meter: 12
Arrow nokia c2-00 white display

nokia c2-00 white display am try two lcd change all track jumper but same condition.. incoming and outgoing ok help me
  Reply With Quote
Old 02-08-2013, 13:39   #2 (permalink)
No Life Poster
 
.::TEJARAM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: .::INDIA::.
Age: 25
Posts: 3,047
Member: 1681461
Status: Offline
Sonork: 100.1650339 [Off Line]
Thanks Meter: 814


try to


wbr ; tejaram
  Reply With Quote
Old 02-08-2013, 13:47   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2011
Location: india
Posts: 159
Member: 1646089
Status: Offline
Sonork: 1605550:77711
Thanks Meter: 12
sir i am already try but same

Quote:
Originally Posted by tejaram View Post


try to


wbr ; tejaram
sir i am already try but same
  Reply With Quote
Old 02-08-2013, 13:52   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::TEJARAM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: .::INDIA::.
Age: 25
Posts: 3,047
Member: 1681461
Status: Offline
Sonork: 100.1650339 [Off Line]
Thanks Meter: 814





wbr ; tejaram
  Reply With Quote
Old 02-08-2013, 13:58   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2011
Location: india
Posts: 159
Member: 1646089
Status: Offline
Sonork: 1605550:77711
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by tejaram View Post





wbr ; tejaram
sir this solution try but same
  Reply With Quote
Old 06-26-2013, 17:07   #6 (permalink)
Freak Poster
 
262068's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 321
Member: 689645
Status: Offline
Thanks Meter: 14
i have same problem set on in white display call coming and outgoing ok chack all track ok plese share any solution for it
  Reply With Quote
Old 06-27-2013, 11:29   #7 (permalink)
Freak Poster
 
262068's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 321
Member: 689645
Status: Offline
Thanks Meter: 14
any solutinon for ittttttttttttttttttttt
  Reply With Quote
Old 09-27-2013, 12:51   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Member: 1955928
Status: Offline
Thanks Meter: 1
same complain help me
  Reply With Quote
Old 09-27-2013, 14:23   #9 (permalink)
No Life Poster
 
binaybiswas's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: W.B
Posts: 891
Member: 1093574
Status: Offline
Sonork: 100.1646163
Thanks Meter: 469
Quote:
Originally Posted by Haris.tva View Post
same complain help me
Change your display.
  Reply With Quote
Old 09-27-2013, 15:27   #10 (permalink)
Freak Poster
 
N.C.Erepola's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Sri Lanka
Age: 25
Posts: 335
Member: 1615710
Status: Offline
Sonork: 100.1647890
Thanks Meter: 105
If D-Connector/Display/ Tracks are ok*
* then Flash your mobile with latest firmware version.
  Reply With Quote
Old 09-29-2013, 07:32   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Member: 1955928
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by binaybiswas View Post
Change your display.
all ready change display man
  Reply With Quote
Old 10-25-2013, 05:43   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 13
Member: 1745277
Status: Offline
Thanks Meter: 6
c2 white display incoming out

flash ur mobile latest ver 10000% done
  Reply With Quote
Old 10-25-2013, 05:48   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: orissa
Posts: 110
Member: 628191
Status: Offline
Thanks Meter: 13
first flash the phone. after flash if same condition then remove camera .I think your problem solved.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DIPU04 For This Useful Post:
Old 10-25-2013, 07:01   #14 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: ponnur
Posts: 89
Member: 734469
Status: Offline
Thanks Meter: 16
its working.....
good job
  Reply With Quote
Old 10-27-2013, 19:05   #15 (permalink)
Freak Poster
 
hites's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Nepal
Posts: 185
Member: 1877713
Status: Offline
Sonork: 100.1640944
Thanks Meter: 18
flash your phone with latest version flash file....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:30.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31924 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO