GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2008, 13:30   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 11
Member: 464610
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Nokia N70 Shows Product Mismatch


I Have N70 With White Screen I Try To Fla**** With Hwk It Shows Product Mismatch Can Anyone Help Me Thanks In Advane
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rajinder singh For This Useful Post:
Old 06-07-2008, 15:31   #2 (permalink)
Freak Poster
 
psilva's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Portugal
Posts: 219
Member: 468642
Status: Offline
Thanks Meter: 36
it's ape problem



try and post the result friend

Crazytel
Attached Images
File Type: jpg N70.jpg (129.9 KB, 1087 views)
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to psilva For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 06-08-2008, 12:14   #3 (permalink)
Freak Poster
 
jolie's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: egypt
Age: 40
Posts: 372
Member: 570581
Status: Offline
Thanks Meter: 223
try this image and good luck
Attached Images
File Type: jpg N70 blank or ape err.jpg (188.0 KB, 687 views)
File Type: jpg N70_white screen.jpg (144.8 KB, 722 views)
File Type: jpg N70_white_screen_hanging_solution.JPG (111.4 KB, 635 views)
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to jolie For This Useful Post:
Old 06-08-2008, 12:19   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2007
Location: Jalandhar
Age: 35
Posts: 1,655
Member: 580966
Status: Offline
Sonork: 100.1590311
Thanks Meter: 725
@rajinder singh

Before doing any hardware modification.

1) Be sure you have select correct model in ufs....(in bb5 tab its N70)

2) Try to connect with dongel like.... Jaf/mt etc.

if same in both conditions then problem is in hardware
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to KK Mobile For This Useful Post:
Old 06-08-2008, 13:36   #5 (permalink)
Freak Poster
 
mohammed-anis's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Age: 34
Posts: 407
Member: 751223
Status: Offline
Sonork: mobilecenter88
Thanks Meter: 538
bro try to dual line mode
  Reply With Quote
Old 06-10-2008, 10:16   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: NARAYANGONJ BANGLADESH
Age: 32
Posts: 583
Member: 688907
Status: Offline
Thanks Meter: 509
thanks all for solution
  Reply With Quote
Old 06-10-2008, 21:34   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 25
Member: 711305
Status: Offline
Thanks Meter: 6
CMT Boot Data:
Asic ID: 000000010000022600010006000C192101002200
Asic Mode ID: 00
Asic EM ID: 00000353
Asic Public ID: 09F0000F2C7C6B51B994B4F236E62D6FDC076875
HASH: E9EFF4BFAA5393217CA6B17755FC3E1400000000
ROM ID: F28A211FCEA7B19D
CMT Boot File: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\rap3gv2_2nd.fg
Loader version: 01.15.00 -> Revision: 0000
Patching CMT boot step2...
CMT Boot Ready
CMT Flash ID: 225000EC <=> SAMSUNG (SEC) -> K8S6415ETB
CMT Flash Data: 00000000000000000000000000000000
CMT Loader: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\RAP3Gv3_algo.fg
Loader version: 01.21.01 -> Revision: 0000
CMT Loader Ready
Operation took 0 minutes 6 seconds...
Sending CNF Data...
APE blocks present in flash file but no APE mcu detected in phone. Aborting!
Manual mode selected, version can't be checked!
Booting phone...

CMT Boot Data:
Asic ID: 000000010000022600010006000C192101002200
Asic Mode ID: 00
Asic EM ID: 00000353
Asic Public ID: 09F0000F2C7C6B51B994B4F236E62D6FDC076875
HASH: E9EFF4BFAA5393217CA6B17755FC3E1400000000
ROM ID: F28A211FCEA7B19D
CMT Boot File: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\rap3gv2_2nd.fg
Loader version: 01.15.00 -> Revision: 0000
Patching CMT boot step2...
CMT Boot Ready
CMT Flash ID: 225000EC <=> SAMSUNG (SEC) -> K8S6415ETB
CMT Flash Data: 00000000000000000000000000000000
CMT Loader: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\RAP3Gv3_algo.fg
Loader version: 01.21.01 -> Revision: 0000
CMT Loader Ready
Operation took 0 minutes 11 seconds...
Sending CNF Data...
APE blocks present in flash file but no APE mcu detected in phone. Aborting!
Manual mode selected, version can't be checked!
Booting phone...

CMT Boot Data:
Asic ID: 000000010000022600010006000C192101002200
Asic Mode ID: 00
Asic EM ID: 00000353
Asic Public ID: 09F0000F2C7C6B51B994B4F236E62D6FDC076875
HASH: E9EFF4BFAA5393217CA6B17755FC3E1400000000
ROM ID: F28A211FCEA7B19D
CMT Boot File: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\rap3gv2_2nd.fg
Loader version: 01.15.00 -> Revision: 0000
Patching CMT boot step2...
CMT Boot Ready
CMT Flash ID: 225000EC <=> SAMSUNG (SEC) -> K8S6415ETB
CMT Flash Data: 00000000000000000000000000000000
CMT Loader: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\RAP3Gv3_algo.fg
Loader version: 01.21.01 -> Revision: 0000
CMT Loader Ready
Operation took 0 minutes 6 seconds...
Sending CNF Data...
APE blocks present in flash file but no APE mcu detected in phone. Aborting!






this is one n70 . make software in jaf coming like this

what is the problem please help me i am do to reset the flash and rap3g and the combo memory ic but same problem please help me and i am make more shorting connections
  Reply With Quote
Old 06-10-2008, 22:25   #8 (permalink)
Freak Poster
 
psilva's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Portugal
Posts: 219
Member: 468642
Status: Offline
Thanks Meter: 36
try this ape solution (1st Image)if nor work try this other solution
(2nd Image)
If you can't repair n70 ape problem contact me on pm friend


Crazytel
Attached Images
File Type: jpg N70.jpg (129.9 KB, 573 views)
File Type: jpg N70%20blank.JPG (42.5 KB, 504 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to psilva For This Useful Post:
Old 06-15-2008, 13:33   #9 (permalink)
No Life Poster
 
sujan1050's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Age: 37
Posts: 830
Member: 449518
Status: Offline
Thanks Meter: 585
Be sure you have select correct model in ufs....(in bb5 tab its N70)



if same in both conditions then problem is in hardware ..........................
  Reply With Quote
Old 06-15-2008, 14:26   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
Member: 502056
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thank you good very good
  Reply With Quote
Old 06-15-2008, 14:35   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 35
Member: 253161
Status: Offline
Thanks Meter: 6
thannnnnnnnnnnnnnnnnks aloooot
  Reply With Quote
Old 06-15-2008, 15:12   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 20
Member: 624749
Status: Offline
Thanks Meter: 4
wWWWWawaaaaawwwwwwwwwwwwwwww
  Reply With Quote
Old 07-29-2008, 22:10   #13 (permalink)
Freak Poster
 
mohammed-anis's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Age: 34
Posts: 407
Member: 751223
Status: Offline
Sonork: mobilecenter88
Thanks Meter: 538
1000000000000000000% solution here
Attached Images
File Type: jpg N70_white%20screen_restart%20solution.JPG (99.3 KB, 484 views)
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to mohammed-anis For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-09-2010, 07:35   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3
Member: 633712
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Altready try but can't solved the problem
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nokia N70 showing dot on screen shakil143 Nokia Hardware & Hardware Repair 5 01-11-2010 03:48
nokia n70 showing white screen but with HWk CHACK n INFO IS OK shakil143 Nokia Hardware & Hardware Repair 3 01-10-2010 19:41
n-72- show product selection mismatch compue HWK 3 09-02-2009 05:34
6233 & N70 Product Mismatch How to Solve? rajinder1978 HWK 2 08-03-2008 21:02
N70 product mismatch joegel Nokia Hardware & Hardware Repair 4 05-22-2008 15:42

 



All times are GMT +1. The time now is 00:15.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44676 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO