GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2009, 20:38   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 102
Member: 1057695
Status: Offline
Thanks Meter: 29
the same problem in 3 phone


dear friends
i have n70 phone
whem i press the pwr on the flash light is open and the phone not start up on power supply it take current 10 mamp and stop on that not open
on jaf the flash ligt is open and the phone can't be detected

the other phone is 6600
when i press the pwr on the current on pwr supply is 15 mAmp and when i leave the pwr kay it drop into zero and not open i clean the phone and hot on upp nothing happen

the last one is 1600
the same problem as 6600 the phone not open at all and when i press it down it take current and when i leave my hand it drop into zero



plz help je friends
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Still the same problem with DCT4+ phones!!!!!! Fones_Clinic_Network Universalbox 1 08-14-2007 00:37
always the same problem in my HWK please fix me the problem MDK23 HWK 5 08-09-2007 20:42

 



All times are GMT +1. The time now is 23:09.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21429 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO