GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-12-2004, 20:48   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Pandemonio100's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: ITALY
Age: 46
Posts: 3,890
Member: 3381
Status: Offline
Thanks Meter: 1,161
Donate money to this user
Self test on 8310 give this error.


ST_TX_IDP_LOOP_TEST......failed
What is problem UEM?
Phone show "contact service"
  Reply With Quote
Old 07-12-2004, 21:39   #2 (permalink)
Freak Poster
 
KARAMAT's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Egypt
Age: 39
Posts: 287
Member: 51609
Status: Offline
Thanks Meter: 6
ur problem in Upp
try to change upp and flash phone
after that unlock it
  Reply With Quote
Old 07-12-2004, 22:55   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Chris02's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Germany
Age: 32
Posts: 5,196
Member: 41076
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by Pandemonio100
ST_TX_IDP_LOOP_TEST......failed
What is problem UEM?
Phone show "contact service"
How do you make self test on DCT-4 phones?
  Reply With Quote
Old 07-13-2004, 03:42   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Age: 42
Posts: 31
Member: 72946
Status: Offline
Thanks Meter: 2
i think he is using a Box.
  Reply With Quote
Old 07-13-2004, 10:06   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Pandemonio100's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: ITALY
Age: 46
Posts: 3,890
Member: 3381
Status: Offline
Thanks Meter: 1,161
Donate money to this user
I have used Griffin and old AFD on two separate Pc, and same error.
  Reply With Quote
Old 07-13-2004, 12:00   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 43
Member: 3202
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by Pandemonio100
ST_TX_IDP_LOOP_TEST......failed
ST_TX_IDP_LOOP_TEST tests the connection of TxIdp and RxIdp signals between UEM and UPP. If there is no connections the result is ST_NO_SIGNAL. If there is short circuit the result is ST_SHORT_CIRCUIT.

Regards
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
this is the thrid time that my box give this error Maiwand khan HWK 5 12-03-2008 16:24
..::6280 dead give this error on jaf::.. HUM Nokia Hardware & Hardware Repair 9 09-26-2008 13:17
Vpower not starting always give this error! ReyTech VygisToolbox 3 09-27-2006 05:27
i had change 8800 uem for repair imei but phone always give this error speedstarrr Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 1 08-12-2006 12:03
Replacement Box Giving This Error Please Help Me Out frosty the snow Universalbox 4 07-11-2006 01:08

 



All times are GMT +1. The time now is 02:40.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28783 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO