GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2008, 17:38   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 687
Member: 629694
Status: Offline
Thanks Meter: 50
t230 sony ericson help neded


hi i got t230 with strange problem. when i insert sim card phone switches off. sim tracks r ok. nthg short.
help plzzzzzzzzzzzzzzzzzz
.but without sim crad phn works ok
  Reply With Quote
Old 02-09-2008, 18:05   #2 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 39
Posts: 4,333
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 961
flash ur phone with any tool
  Reply With Quote
Old 02-09-2008, 18:09   #3 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
..::hotlovercool4::..'s Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Who am i ?.....
Posts: 2,858
Member: 240342
Status: Offline
Sonork: 100.1576037
Thanks Meter: 852
IF WITH OUT SIM OK SO FLASH YOUR PHONE N POST REPLY !

BR

WINK SHAFEEQ
GEO MOBILES
  Reply With Quote
Old 02-09-2008, 23:28   #4 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
first of all u r in wrong section,next time post in right section.


..::HUM::..
  Reply With Quote
Old 02-10-2008, 01:25   #5 (permalink)
No Life Poster
 
r a nadeem's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: pakistan
Age: 66
Posts: 3,609
Member: 241039
Status: Offline
Thanks Meter: 4,168
yes check section , post in sony ericsson section
rashid
  Reply With Quote
Old 02-10-2008, 16:44   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 687
Member: 629694
Status: Offline
Thanks Meter: 50
sry but i thought tht here in nokia i will get my answer easily and fastly. i have setool3 but box doesnt support.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sony ericson help jundy Sony Ericsson Hardware Repair 0 04-06-2009 11:38
Sony Ericson k320i. NEED HELP kohta Phone Unlocking Codes & Maps 1 09-02-2007 19:16
can y help me to remove security code phone for sony ericson v800 nader06 Sony Ericsson 8 07-04-2007 18:50
please help unblock Sony Ericson T610 wishuponastar Phone Unlocking Codes & Maps 1 03-09-2007 16:09
sony ericson z600 flsh - need help karouk Sony Ericsson 4 08-01-2004 01:05

 



All times are GMT +1. The time now is 19:00.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31119 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO