GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola Old Legacy (EMMI)

Motorola Old Legacy (EMMI) CD520, CD930, L7089, М3x88 (3688, 3788, etc.), P7389, P7689,T180, T192, T250, T260,T2288, V50, V51, V2288, V3690,V3688 and all Timport, Accompli & StarTack Families.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2008, 12:20   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: UK
Posts: 6
Member: 731170
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Motorola 1000 (privat D2)

Hi All,

First time post here, thanks for letting me join, I hope I have placed this question in the appropriate slot!

I am in the UK, and have the above mentioned GSM transportable, the problem I am having is registering the phone on a GSM network.

I know (pretty sure) its on 900 megs, when I insert the large size sim card it comes up saying 'Check Card', I have tried the o2 cards in it as well as Vodaphone, both say the same thing, and yet I have an old 'cellent' card although long expired as such it does come onto the screen 'BT Cellnet' then allows me into the menu sections to adjust whatever, but then once its serached for a network it says ''Bad Card'' see supplier, which it will do as it has not been active for some 10 years or so.

Can anyone point me in the right direction at all please?, as I seem to have run out on ideas on what to do now.

Thankyou for anyones help

Rob
  Reply With Quote
Old 03-22-2008, 12:14   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: UK
Posts: 6
Member: 731170
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Follow up

OK well exhaustive research has shown that I need a 3v or 5v sim card, can anyone tell me where in the UK I can get hold of a Vodaphone/O2 large sim with a 3v or 5v operating voltage?

I would really appreciate a reply please.

Rob
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Motorola 1000 "International" Check card? silent_sound Motorola Old Legacy (EMMI) 0 11-01-2009 21:14
motorola software update locked my motokrzr k1 martindale024 Motorola P2k 0 05-01-2008 02:20
motorola 1000,2000,2200,2400 jmserwis Motorola Old Legacy (EMMI) 0 08-01-2004 14:40
As still it is possible to find phone ID (s5-d2)? Guest Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 0 02-07-2002 07:31
939 (S5-D2) hard failure need help cole Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 11 06-18-2001 17:37

 



All times are GMT +1. The time now is 08:48.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27271 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO