GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola P2k

Motorola P2k A-Series: A630,A668,A728,A732,A768i,A780,A835,A840,A920,A925,A1000,A1200
C-Series: C250,C26x,C33x,C35x,C370,C380,C450,C550,C650,C390,C975,C980
E-Series: E1,E398,E390,E375,E370,E378i,E380,E680,E770,E1000,E680i,E1070
P-Series: P280
T-Series: T280,T720,T721i,T722i
V-Series: V60,V66,V7x,V80,V150,V180,V186,V188,V220,V226,V235, V30x,V360,V400,V500,V525,V535,V547,V555,V557,V635,V600,V620,V872, V3,V3x, V3i,V980,V975,V1050.
other-Series: like L6,L7,U6.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2005, 11:31   #1 (permalink)
Freak Poster
 
wazim187's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: MX-KEY is the BEST NOKIA TOOL
Age: 38
Posts: 137
Member: 87636
Status: Offline
Thanks Meter: 8
E1000 C975 t-mobile problem uk


Hi i have a problem with a number of e1000 handsets and c975 handsets. when i insert a t-mobile sim i cannot get the phone to remain on 2 or 2.5g. When i power the phone it stays on 2g then 2.5g for about 10seconds, then goes to 3g. The problem is, is that when it is on 2 or 2.5g i can receive calls and make calls, soon as it reverts to 3g i cannot make or receive calls.
  Reply With Quote
Old 04-18-2005, 22:30   #2 (permalink)
LAj
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Italy
Age: 41
Posts: 34
Member: 112642
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Two solution exist to use e1000 in 2g only:
Can you radioComm to disable wcdma;
can flash a firmware no-brand to set manually the band.

with c975 only first solution exist.
If you know some firmware for c975 pleace post to me my phone is dead and need it!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
c975 refurbish mobile problem gurinder Motorola P2k 0 12-01-2006 13:07
TomTom Mobile 5 UK Map Needed gaz_0001 Nokia Multimedia 3 11-10-2005 02:39
E1000 2 pcs same problem! Raklm Smart-Clip 8 08-21-2005 04:58
nokia 2600 t mobile network uk networkunlock :) tccat1 Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 1 08-12-2005 15:37
A1000,E1000,C975 update Solutions13 TotalMoto 5 03-18-2005 05:31

 



All times are GMT +1. The time now is 15:36.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24081 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO