GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola P2k

Motorola P2k A-Series: A630,A668,A728,A732,A768i,A780,A835,A840,A920,A925,A1000,A1200
C-Series: C250,C26x,C33x,C35x,C370,C380,C450,C550,C650,C390,C975,C980
E-Series: E1,E398,E390,E375,E370,E378i,E380,E680,E770,E1000,E680i,E1070
P-Series: P280
T-Series: T280,T720,T721i,T722i
V-Series: V60,V66,V7x,V80,V150,V180,V186,V188,V220,V226,V235, V30x,V360,V400,V500,V525,V535,V547,V555,V557,V635,V600,V620,V872, V3,V3x, V3i,V980,V975,V1050.
other-Series: like L6,L7,U6.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-14-2009, 03:43   #1 (permalink)
Freak Poster
 
armanhosting's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: gsmworld of moderetso .
Posts: 366
Member: 410890
Status: Offline
Thanks Meter: 88
Question how to flash motorola Q9h needed???


i have here motorola q9h ive tried how many time to flash it thru scout and rsdlite but it always stack at"waiting for re-enumeration"mode not continuing to erasing or flashing is there any tricks to perform full flashing without stoping to enumeration mode?????

tia
armanhosting
  Reply With Quote
Old 11-14-2009, 04:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
arabie's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: under my chair
Posts: 779
Member: 699870
Status: Offline
Sonork: 100.1647674
Thanks Meter: 67
try to change cable bro............ or use motorola q9h updater
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arabie For This Useful Post:
Old 11-14-2009, 04:11   #3 (permalink)
Freak Poster
 
armanhosting's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: gsmworld of moderetso .
Posts: 366
Member: 410890
Status: Offline
Thanks Meter: 88
Quote:
Originally Posted by arabie View Post
try to change cable bro............ or use motorola q9h updater

can you share the updater you used?????

aha no need i download it now thanks

br
armanhosting
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Format Motorola q9h rocky telecom Motorola P2k 2 05-26-2013 18:23
How to flash motorola V60? pls help Maurone Smart-Clip 4 07-27-2005 23:16
how to flash motorola phones with smart clip??????? jesto80 Smart-Clip 1 04-21-2005 18:36
How to flash motorola v66 with Twister ? toukour Twisterflasher 13 09-30-2004 04:45
How to flash motorola T720 e64y Twisterflasher 4 08-01-2004 13:08

 



All times are GMT +1. The time now is 22:23.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21156 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO