GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola P2k

Motorola P2k A-Series: A630,A668,A728,A732,A768i,A780,A835,A840,A920,A925,A1000,A1200
C-Series: C250,C26x,C33x,C35x,C370,C380,C450,C550,C650,C390,C975,C980
E-Series: E1,E398,E390,E375,E370,E378i,E380,E680,E770,E1000,E680i,E1070
P-Series: P280
T-Series: T280,T720,T721i,T722i
V-Series: V60,V66,V7x,V80,V150,V180,V186,V188,V220,V226,V235, V30x,V360,V400,V500,V525,V535,V547,V555,V557,V635,V600,V620,V872, V3,V3x, V3i,V980,V975,V1050.
other-Series: like L6,L7,U6.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2005, 16:28   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Age: 51
Posts: 4
Member: 105510
Status: Offline
Thanks Meter: 0
mpt connection probs


Hi

I am having a problem with my v600 phone and mpt. It doesn't want to connect to it. when the wizard comes up it looks for the phone but can't find it. I have checked in the system hardware window and i have definetlely got a usb modem installed. So why will it not find it. I am using xp sp2.
Can anyone help?
  Reply With Quote
Old 02-01-2005, 19:51   #2 (permalink)
No Life Poster
 
verse1965's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York City, USA
Age: 53
Posts: 512
Member: 56365
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Quote:
Originally Posted by AlstDavis
Hi

I am having a problem with my v600 phone and mpt. It doesn't want to connect to it. when the wizard comes up it looks for the phone but can't find it. I have checked in the system hardware window and i have definetlely got a usb modem installed. So why will it not find it. I am using xp sp2.
Can anyone help?
What version of mpt r u using?
Did u use Live Update to update mpt?
How is connection configured? usb blutooth etc.
Check phone's bottom connectors to make sure they are clean.
Sometimes u need to reboot your system for mpt to reload properly.
Did mpt ever work before on this unit?
xp sp2 is not a problem I can confirm this.
PS: if all else fails you can uninstall and re-install as I've done this for someone else who had this problem and solved by this way.

Hope this helps,
Regards, JOHNNY.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
568 connection prob mobilewiz Infinity-Box 1 10-17-2005 21:08
gprs internet connection prob coolstuff4real Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 3 07-26-2005 11:34
Ngage Usb Connection prob ghoul WD2 & APE (Symbian Phones) 8 01-14-2005 13:25
x105 connecting Prob. usmankemal SYSOL Platform 1 08-13-2004 23:21
8210 ???? Connection Prob. iyass Nokia Hardware & Hardware Repair 2 03-05-2003 09:51

 



All times are GMT +1. The time now is 10:27.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26643 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO