GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola P2k

Motorola P2k A-Series: A630,A668,A728,A732,A768i,A780,A835,A840,A920,A925,A1000,A1200
C-Series: C250,C26x,C33x,C35x,C370,C380,C450,C550,C650,C390,C975,C980
E-Series: E1,E398,E390,E375,E370,E378i,E380,E680,E770,E1000,E680i,E1070
P-Series: P280
T-Series: T280,T720,T721i,T722i
V-Series: V60,V66,V7x,V80,V150,V180,V186,V188,V220,V226,V235, V30x,V360,V400,V500,V525,V535,V547,V555,V557,V635,V600,V620,V872, V3,V3x, V3i,V980,V975,V1050.
other-Series: like L6,L7,U6.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2006, 16:34   #1 (permalink)
No Life Poster
 
celluniversal's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Age: 40
Posts: 1,263
Member: 139388
Status: Offline
Thanks Meter: 97
V3 no display,no display light


V3 no display, no light(only blank dark display)

But keypad light ok

Phone also working good (both incoming and outgoing calls)

What to do i

1)change ribon
OR
2)we have to flash the phone


Needed good advice pls
  Reply With Quote
Old 08-02-2006, 20:34   #2 (permalink)
Freak Poster
 
cellectro's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: always trying
Age: 47
Posts: 407
Member: 73310
Status: Offline
Thanks Meter: 3
check flex toward lcd, if that is ok change lcd,should work
  Reply With Quote
Old 08-02-2006, 22:59   #3 (permalink)
Freak Poster
 
originalgraders's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: FONECODES.CO.UK
Posts: 326
Member: 323968
Status: Offline
Sonork: 100.114140
Thanks Meter: 24
i think make sure flex is not cracked,
i can help u np.
pm
  Reply With Quote
Old 08-02-2006, 23:20   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ABOUSHADY's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: ABouSHaDy
Age: 43
Posts: 1,864
Member: 200717
Status: Offline
Sonork: 100.1580056
Thanks Meter: 786
Donate money to this user



no flex no lcd
i can help u np
contact [email protected]
msn [email protected]
  Reply With Quote
Old 08-03-2006, 00:08   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2003
Location: Beograd
Age: 41
Posts: 72
Member: 27463
Status: Offline
Thanks Meter: 3
it's little cristal ic by the flat connector on the pcb.

REGARDS
  Reply With Quote
Old 08-03-2006, 05:45   #6 (permalink)
No Life Poster
 
verse1965's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York City, USA
Age: 53
Posts: 512
Member: 56365
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Quote:
Originally Posted by saolinac
it's little cristal ic by the flat connector on the pcb.

REGARDS
Do we change it or just reheat etc..?

regards, JOHNNY.
  Reply With Quote
Old 08-03-2006, 06:06   #7 (permalink)
Freak Poster
 
hrkgloballinks's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 235
Member: 129536
Status: Offline
Thanks Meter: 9
most of this problem is from the flex.change the flex it works for me
  Reply With Quote
Old 08-03-2006, 06:21   #8 (permalink)
No Life Poster
 
celluniversal's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Age: 40
Posts: 1,263
Member: 139388
Status: Offline
Thanks Meter: 97
Quote:
Originally Posted by verse1965
Do we change it or just reheat etc..?

regards, JOHNNY.

Please explain more i cannot understand or do u have any picture OR

Can u pls come in the messanger

Yahoo:[email protected]

ICQ:244-868-730
  Reply With Quote
Old 08-03-2006, 06:44   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: on the Moon ;)
Age: 42
Posts: 2,788
Member: 21937
Status: Offline
Thanks Meter: 279
o.k listen up.
if you change keypad flex and lcd and still same problem...

it can be 2 problems .
software or hardware from main board.
there is a little crystal IC near mainboard flex conector , rehot it with some flux ... if doesnt help , remove it and make jumper like in this pic.
if doesnt help you need to repair pds and full flash.

my problem got fixed with this jupmer 100% .
you can start with soft if you like ....
good luck
Attached Images
File Type: jpg v3 lcd-2.JPG (104.6 KB, 1929 views)
  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to TRABEL For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-03-2006, 06:59   #10 (permalink)
No Life Poster
 
c_ahmad79's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: inside unlocking
Age: 14
Posts: 7,170
Member: 221603
Status: Offline
Sonork: 100.1581270
Thanks Meter: 6,392
Donate money to this user
this is really good soloution........ i will test it soon.........
  Reply With Quote
Old 08-03-2006, 07:47   #11 (permalink)
No Life Poster
 
celluniversal's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Age: 40
Posts: 1,263
Member: 139388
Status: Offline
Thanks Meter: 97
For flashing motorola V3 for display problem in Smart clip an seniour poster gaved the what are the flash files to use in smart clip


R374_G_0E.42.07R_A
R374_G_0E.42.08R_A
R374_G_0E.42.0CR

Those files could be used as a solution for the handsets with nonworking internal display after flashing with 9CR version of flash file.)


But i dont have smart clip I am having only usb smart But i dont know which files to select to flash Can anyone know which files to select in usb smart for flashing V3 for display problem

Needed good advice
  Reply With Quote
Old 08-03-2006, 11:28   #12 (permalink)
No Life Poster
 
celluniversal's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Age: 40
Posts: 1,263
Member: 139388
Status: Offline
Thanks Meter: 97
Quote:
Originally Posted by celluniversal
For flashing motorola V3 for display problem in Smart clip an seniour poster gaved the what are the flash files to use in smart clip


R374_G_0E.42.07R_A
R374_G_0E.42.08R_A
R374_G_0E.42.0CR

Those files could be used as a solution for the handsets with nonworking internal display after flashing with 9CR version of flash file.)


But i dont have smart clip I am having only usb smart But i dont know which files to select to flash Can anyone know which files to select in usb smart for flashing V3 for display problem


Needed good advice


No reply


WAITING,WAITING



Does any one tried in usb smart????
  Reply With Quote
Old 11-08-2007, 09:04   #13 (permalink)
No Life Poster
 
malta's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: pakistan
Age: 39
Posts: 584
Member: 27289
Status: Offline
Thanks Meter: 24
but if that little ic is not in that place and flashed the phone changed the flex and the lcd and still the same problem what will be the solution
  Reply With Quote
Old 11-18-2007, 10:30   #14 (permalink)
No Life Poster
 
GSMJordan's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Jordan-amman
Age: 34
Posts: 522
Member: 92813
Status: Offline
Sonork: 100.1619156
Thanks Meter: 132
Quote:
Originally Posted by TRABEL View Post
o.k listen up.
if you change keypad flex and lcd and still same problem...

it can be 2 problems .
software or hardware from main board.
there is a little crystal IC near mainboard flex conector , rehot it with some flux ... if doesnt help , remove it and make jumper like in this pic.
if doesnt help you need to repair pds and full flash.

my problem got fixed with this jupmer 100% .
you can start with soft if you like ....
good luck
thanx man its work 100% with me
  Reply With Quote
Old 11-18-2007, 11:11   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 21
Member: 478257
Status: Offline
Thanks Meter: 11
bro change the ribbon flex
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After flash moto v3 no display, only keyboard light ! Unlocker_001 Motorola P2k 17 06-28-2009 12:19
help....v3 no display and display light CHAPRAN Motorola Hardware Repair 2 01-29-2009 09:57
V3 no display, no light amanhalwara Motorola Hardware Repair 0 07-02-2008 10:44
help me pls.... urgent my 6131 no light n display no light WinD_VteC Nokia Hardware & Hardware Repair 3 02-18-2008 09:21
2 Motorola V3 after flash no display and keyb light!!!! midou01 Smart-Clip 18 01-10-2006 16:43

 



All times are GMT +1. The time now is 20:28.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44696 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO