GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2008, 11:48   #1 (permalink)
No Life Poster
 
beneto's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 559
Member: 148833
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Thumbs up KE990,after free unlock,:You must set BD adress when use bluetooth

I have KE990,after free unlock,when want to enter Bluetooth it said:"YOU MUST SET BD ADRESS".I don't know what does mean ? Anybody has a resolution or idea or suggestion,please ?
  Reply With Quote
Old 11-08-2008, 11:51   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ABOUSHADY's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: ABouSHaDy
Age: 38
Posts: 1,762
Member: 200717
Status: Offline
Sonork: 100.1580056
Thanks Meter: 751
use repair imie with vigus box
  Reply With Quote
Old 11-08-2008, 12:04   #3 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Age: 30
Posts: 37,687
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 38,547
Quote:
Originally Posted by beneto View Post
I have KE990,after free unlock,when want to enter Bluetooth it said:"YOU MUST SET BD ADRESS".I don't know what does mean ? Anybody has a resolution or idea or suggestion,please ?

Repair BT ADDR.

br
  Reply With Quote
Old 11-08-2008, 12:57   #4 (permalink)
Freak Poster
 
/FAISAL/'s Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: ...::::GUJRAT::::...
Posts: 350
Member: 781860
Status: Offline
Thanks Meter: 111
Try this solution.

World's First Solution for Change IMEI and Bluetooth address of KU990 Without any NV

100% work for me.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5200 turns off when using bluetooth foxmir Nokia Hardware & Hardware Repair 2 12-06-2008 18:00
Solution "No bluetooth adress,set the BD adress...." djmarkgalara QUALCOMM Models (3G) 1 10-10-2007 15:01
Sim lock enabled after free unlocking D807 o2sys SWIFT Platform 2 07-06-2007 08:25
K750i noise when using bluetooth smartmod.de Sony Ericsson Hardware Repair 0 02-19-2007 21:27

 



All times are GMT +1. The time now is 18:31.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27784 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO