GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-20-2012, 11:37   #31 (permalink)
No Life Poster
 
xina's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 556
Member: 441775
Status: Offline
Thanks Meter: 21

helpppppppppppppppppppppppppppp
  Reply With Quote
Old 11-20-2012, 14:01   #32 (permalink)
No Life Poster
 
nasirahmed's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: LGE
Posts: 3,950
Member: 57760
Status: Offline
Sonork: 100.1579298
Thanks Meter: 3,490
Use Windows XP .
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nasirahmed For This Useful Post:
Old 11-23-2012, 08:19   #33 (permalink)
No Life Poster
 
xina's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 556
Member: 441775
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Quote:
Originally Posted by nasirahmed View Post
Use Windows XP .
I use XP, I tried it on 2 different pc, but should not be the same. it is possible that both the firmware? other firmware you to post in. bin?
  Reply With Quote
Old 01-11-2013, 05:48   #34 (permalink)
Freak Poster
 
pine mobiles's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: nowshera pakistan
Posts: 316
Member: 651119
Status: Offline
Sonork: 100.1603096
Thanks Meter: 48
dont waist the time link not working
  Reply With Quote
Old 02-12-2013, 15:18   #35 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Member: 1358193
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I need the firmware and flash tools, can somebody help me? Thanks
  Reply With Quote
Old 02-20-2013, 00:51   #36 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: Portugal
Posts: 121
Member: 339046
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I use WIN 7 32 bit
I get error Fail (1 sec ) with GS290AT-00-V10d-CIS-XXX-MAR-11-2010+0.BIN
I get sucesso with: GS290AT-00-V10d-EUR-XXX-MAR-11-2010.rar
download: GS290AT-00-V10d-EUR-XXX-MAR-11-2010 - Download - 4shared


sorry my bad english I am portuguese
  Reply With Quote
Old 06-18-2013, 12:42   #37 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Member: 394877
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Guys.. a more update guide to flash GS290!

I cant post links so I ll tire you a bit :/

bit
.
ly
/
10teTy2
  Reply With Quote
Old 06-25-2013, 19:38   #38 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Member: 1966962
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thank you

Thank you so much. This firmware works for me. Greetings from El Salvador
  Reply With Quote
Old 07-04-2013, 20:06   #39 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Member: 1972679
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi!
says the program to fail 0 sec. turn on the phone when I connect the cable. please help me
  Reply With Quote
Old 10-21-2013, 14:26   #40 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: Hyderabad-AP.
Posts: 62
Member: 1814044
Status: Offline
Sonork: 100.1638322
Thanks Meter: 0
done sucessfully with lge tool via se tool

Connecting with GS290
Disconnect battery and connect cable to the phone
Device found
Setting up configuration
Connected
Flashing firmware from C:/Documents and Settings/Aakif Muhammed/Desktop/lg gs290/GS290AT-00-V10j-404-YYY-JUL-18-2011+0.sbf
Updating GPT
Flashing firmware success (05:22)
  Reply With Quote
Old 08-18-2014, 12:22   #41 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: Barcelona, Spain
Age: 34
Posts: 121
Member: 1894707
Status: Offline
Sonork: 100.1658432
Thanks Meter: 44
this flasher is piece of crap. Got my Phone flashed with LGETool
  Reply With Quote
Old 08-20-2014, 07:40   #42 (permalink)
No Life Poster
 
nasirahmed's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: LGE
Posts: 3,950
Member: 57760
Status: Offline
Sonork: 100.1579298
Thanks Meter: 3,490
Links Updated .
  Reply With Quote
Old 08-20-2014, 07:44   #43 (permalink)
No Life Poster
 
nasirahmed's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: LGE
Posts: 3,950
Member: 57760
Status: Offline
Sonork: 100.1579298
Thanks Meter: 3,490
Quote:
Originally Posted by munnibhai View Post
this flasher is piece of crap. Got my Phone flashed with LGETool
Whatever, that one is factory tool and everybody don't have LGETool.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need to flash 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-16-2019 19:37
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 10-14-2017 19:29
5110 flash new software , need help steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 01-03-2015 04:41
Nokia Flash Content. Phantom Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-01-2000 23:28

 



All times are GMT +1. The time now is 21:52.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32985 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO