GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2005, 20:52   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: naples
Posts: 39
Member: 104672
Status: Offline
Thanks Meter: 0
new lg8130-38 unlockable, they have the (R)

if you see under the battery , the new version have the (R) print near the imei
  Reply With Quote
Old 02-01-2005, 21:52   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: Inside my brain
Age: 33
Posts: 344
Member: 97242
Status: Offline
Thanks Meter: 7
yes it's true, maybe means "revisited" ... but also means "resistant" to loader, damn
  Reply With Quote
Old 02-01-2005, 22:25   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Age: 40
Posts: 8
Member: 109050
Status: Offline
Thanks Meter: 0
it's true!!!! Cazzo!!!
  Reply With Quote
Old 02-02-2005, 00:04   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Age: 49
Posts: 39
Member: 111049
Status: Offline
Thanks Meter: 0
not mine!

my 2 8138 dont have the "R" as told but pressing power they just turn on... they dont work with flashRW.... same story for you?
  Reply With Quote
Old 02-02-2005, 04:53   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 63
Posts: 623
Member: 84710
Status: Offline
Thanks Meter: 12
@kissonline

The 8138's can all be flashed(bi-Packs) or not.
and yes the new 8130 v106++ are using a new "flag protection-anti tamper"

Last edited by hunk4004; 02-02-2005 at 05:18.
  Reply With Quote
Old 02-02-2005, 07:55   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Age: 33
Posts: 29
Member: 91528
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by hunk4004
@kissonline

The 8138's can all be flashed(bi-Packs) or not.
and yes the new 8130 v106++ are using a new "flag protection-anti tamper"

and now? where is the new loader? hunk4004 you have an pvt.
  Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:56   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Lucky7Napoleon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Heaven of course!
Age: 34
Posts: 943
Member: 93497
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by hunk4004
@kissonline

The 8138's can all be flashed(bi-Packs) or not.
and yes the new 8130 v106++ are using a new "flag protection-anti tamper"
I play with hex loader,
You know I reach a good status!!

Now my modfied loader can complete crush the phone!!!
fortunatly I flash again with the right loader and phone OK!!!

Still can't solve WHITE SCREEN on 8110. Thanks
  Reply With Quote
Old 02-02-2005, 15:38   #8 (permalink)
No Life Poster
 
mirko's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: UAC
Age: 44
Posts: 936
Member: 2993
Status: Offline
Thanks Meter: 9
i have checked two board of 8130 and 8130 (R)and there are not difference
i think that they have changed bootloader because with vigis load bootloader
until 14%and the phone power on!!
  Reply With Quote
Old 02-06-2005, 14:52   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Age: 41
Posts: 1
Member: 114230
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I Think that it's impossible to have a new loader for 8130c ... but it's strange that to Cagliari in the commercial center Auchan is possible to unlock it!!!
Who knows why speak!! :-(
  Reply With Quote
Old 02-06-2005, 23:22   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Lucky7Napoleon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Heaven of course!
Age: 34
Posts: 943
Member: 93497
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by francesko
I Think that it's impossible to have a new loader for 8130c ... but it's strange that to Cagliari in the commercial center Auchan is possible to unlock it!!!
Who knows why speak!! :-(
Give me immediately the number of that CAGLIARI place!!!!
they can unlock LG U8130v.106+ (R) of 12 december 04 production???
I can't believeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
  Reply With Quote
Old 02-07-2005, 09:58   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Lucky7Napoleon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Heaven of course!
Age: 34
Posts: 943
Member: 93497
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Yeah Phantom realease a new loader...
  Reply With Quote
Old 02-07-2005, 12:02   #12 (permalink)
No Life Poster
 
nykocam's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: sure...not at heaven...
Age: 47
Posts: 577
Member: 67494
Status: Offline
Thanks Meter: 56
Quote:
Originally Posted by Lucky7Napoleon
Yeah Phantom realease a new loader...
when possible to try?
  Reply With Quote
Old 02-07-2005, 14:13   #13 (permalink)
No Life Poster
 
megone's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lichtenstain
Age: 38
Posts: 1,185
Member: 31594
Status: Offline
Thanks Meter: 13
maybe to unlock new version lg 8130 with R under imei number need test point diagram..
or is other way to comunication with phone via serial cable...
best regards
  Reply With Quote
Old 02-07-2005, 14:46   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Lucky7Napoleon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Heaven of course!
Age: 34
Posts: 943
Member: 93497
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by nykocam
when possible to try?
just download it from www.phantomgsm.com

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  Reply With Quote
Old 02-07-2005, 15:36   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2004
Age: 54
Posts: 168
Member: 65039
Status: Offline
Thanks Meter: 13
But user name and password??????????
Regards,
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rumor-BB5 IMEI patch platform is possible.in China say they have the solution residentdenuevo Cyclonebox 5 08-13-2009 23:13

 



All times are GMT +1. The time now is 02:21.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.35825 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO