GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2013, 19:50   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,237
Member: 300043
Status: Offline
Thanks Meter: 358
New LGFlashTool 1.6


LGFlashTool 1.6.01.0529

MegaLock.dll (put in C:\LG\LGFlashTool)
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to LBOZ_GSM For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 10-09-2013, 08:55   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,237
Member: 300043
Status: Offline
Thanks Meter: 358
Exclamation Important Notes

You need the correct DLL file for your phone.
Each supported LG model has it's own DLL file.
Don't request DLL files in this thread.
Request DLL files here -> Request DLL, Drivers etc for LGFlashTool here

Drivers: Don't request Drivers in this thread.
You need the correct drivers installed, request at the same link above.

Your phone must be connected on COM41
Check in Device Manger and make sure your phone is connected on COM41,
if your phone is not on COM41, then you must change it in device manger.

Supported Models
LGFlashTool supports most new LG phones,
Here is a list of some supported models -> http://pastebin.com/raw.php?i=SuBMNN5N

Supported Firmware:
.dz, .bin, .fls, .im, .binx, .pmp, .tot
Don't request firmware in this thread, search the forum.

request any help here: Request DLL, Drivers etc for LGFlashTool here
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to LBOZ_GSM For This Useful Post:
Old 10-20-2013, 09:53   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,237
Member: 300043
Status: Offline
Thanks Meter: 358
How to flash LG G2 Verizon -- http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2448960
  Reply With Quote
Old 10-20-2013, 10:18   #4 (permalink)
No Life Poster
 
chubbie's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: heLL and beY0nd
Posts: 950
Member: 281801
Status: Offline
Sonork: 100.1608672
Thanks Meter: 153
Donate money to this user
Which CPU model can this be used to flash.
  Reply With Quote
Old 10-20-2013, 14:40   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,237
Member: 300043
Status: Offline
Thanks Meter: 358
Qualcomm, MTK, TI OMAP, Infineon, NVidia, etc

this is LG flasher, you need dll for each LG file.
if "LGFlashTool" is in the dll filename, its supported.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to LBOZ_GSM For This Useful Post:
Old 10-28-2013, 16:31   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 16
Member: 289504
Status: Offline
Thanks Meter: 6
anyone know how to disable the tot crc checks in LG Flash? If you modify the .tot the crc check errors out. Looking thru the LG Flash dll... i see there is a "skip crc" function... but I am not sure how to use it.
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 00:53   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 89
Member: 1957367
Status: Offline
Thanks Meter: 4
wrong dll for kc910 whats wrong please help
  Reply With Quote
Old 10-30-2013, 08:09   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,237
Member: 300043
Status: Offline
Thanks Meter: 358
Flasher for LG KC910 Renoir is LGMDP, not LG Flash Tool.
  Reply With Quote
Old 11-01-2013, 00:16   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 89
Member: 1957367
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by LBOZ_GSM View Post
Flasher for LG KC910 Renoir is LGMDP, not LG Flash Tool.
please help me http://forum.gsmhosting.com/vbb/atta...5&d=1382702984

http://forum.gsmhosting.com/vbb/atta...4&d=1382702984
please help sir
  Reply With Quote
Old 11-01-2013, 08:35   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,237
Member: 300043
Status: Offline
Thanks Meter: 358
do not erase EFS or you will get yellow screen.

Flashing Upgrading KC910|Flasher|Firmware|Guide

make sure you install drivers and put phone in emergency download mode.
  Reply With Quote
Old 11-19-2013, 14:13   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,237
Member: 300043
Status: Offline
Thanks Meter: 358
new version is available: LGFlashTool V1.8.1 - xda-developers
  Reply With Quote
Old 06-05-2014, 05:57   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Member: 2199438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have a client who somehow flashed the LG LS-980(Sprint) to the firmware for the LG LV-980 (Verizon) and the phone boots to the Verizon setup wizard but reboots soon after and is completely inoperable. When using LGFlashTool to attempt to restore the proper firmware back to LS-980 (Sprint) I get an error that says the DLL does not match because the phone is now showing its a LV-980. Is there a way to bypass that check and restore the proper firmware?
  Reply With Quote
Old 07-09-2014, 20:55   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Member: 1527456
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Wrong DLL for rd3610

Wrong DLL error for rd3610 model kindly help.
  Reply With Quote
Old 02-17-2015, 23:11   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 1
Member: 2348438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by LBOZ_GSM View Post
[COLOR=Lime][COLOR=White][B]
Your phone must be connected on COM41
Check in Device Manger and make sure your phone is connected on COM41,
if your phone is not on COM41, then you must change it in device manger.
hello mr LBOZ, it seems I have deleted the wrong thing on my phone and have bricked it. flash's abort so im attempting to unbrick and restore everything. I can follow the instructions up until the point that you configure the ports.

Problem is, "Ports" simply does not show up in device manager. I'm on windows 8. Is there an alternate way of getting the phone onto the correct port?

thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 03-19-2015, 06:40   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: calamba laguna
Posts: 1
Member: 2363401
Status: Offline
Thanks Meter: 0
guys my second problem is that my imei null on the lg flashing tools... could this be repairable? some one help me please.. model lg gx f310l korea...i accidentally wipe the system in TWRP recovery...need some help from you guys... looping on recovery every boot or install custom rom
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:03.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.84900 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO