GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2011, 19:39   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
Member: 1134923
Status: Offline
Thanks Meter: 1
t310 > i want to flasjh and edit firmware.


hi.
i have lg t310 and the phone are limited (camera not working,messages,apps,mp3,Bluetoot,) it have only calander and telephone call and i want to flash..
what tools i need? do i need serial cable or something special like that?
(i have 5800 and motorola e1000 and i succesfuly to flashed them)
2:how can i edit my firmware on my phone i want to extract the language from the firmware that on the phone already.
thank for help!
  Reply With Quote
Old 05-24-2011, 22:09   #2 (permalink)
No Life Poster
 
nasirahmed's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: LGE
Posts: 3,950
Member: 57760
Status: Offline
Sonork: 100.1579298
Thanks Meter: 3,440
LG T310 Firmware
ROM_LGT310AT-00-V10c-EEU-XXX-OCT-29-2010+0

LG T310 Flasher
SETUP_GSMULTI_V3.0

USB Map Setup 1.7
USB PortMapping Setup_1.7

LG T310 DLL
T310_101014.rar


Flashing Procedure
1. Install GSMULti V3.0 and USBMap.
2. Connect phone to usb cable without battery, Windows will ask for driver, show driver from C:\GSMULTI\UsbDrivers\INFINEON.
3. Open USBMap v7 from C:\GSMULTI, select INFINEON AGold Series and click MAPPING START, reconnect the phone to usb cable without battery. Some info will show on PORT/KEYNAME, now SAVE & EXIT.
4. Open GSMulti main software, go to Setting(s) > Configuration, select DLL and firmware on S/W box, select USB as communication then OK. Now click START on main window, when the software says Wait Phone Connecting.. reconnect the cable. If flashing not start without battery just put the battery and slightly press power button.

And about editing the firmware, Sorry, I don't have any idea. But if you need any certain language firmware I'll try to upload if exists.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nasirahmed For This Useful Post:
Old 05-26-2011, 19:52   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
Member: 1134923
Status: Offline
Thanks Meter: 1
thank you very much !!!!
  Reply With Quote
Old 05-27-2011, 18:10   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
Member: 1134923
Status: Offline
Thanks Meter: 1
look i connect the phone to the pc without battery and instead of tell me "new hardware" this tell me on the phone "putt battery in" that all i get what can i do?
  Reply With Quote
Old 05-28-2011, 20:13   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
Member: 1134923
Status: Offline
Thanks Meter: 1
can someone help me plz?
  Reply With Quote
Old 07-24-2011, 13:34   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: bangladesh
Posts: 456
Member: 642363
Status: Offline
Thanks Meter: 44
t310i lg pc not connected by usb
  Reply With Quote
Old 07-26-2011, 12:19   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
Member: 1134923
Status: Offline
Thanks Meter: 1
what the cable are connect this phone to the pc??
  Reply With Quote
Old 12-08-2011, 05:52   #8 (permalink)
Freak Poster
 
ky_bAttaUsAi's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Rockista In the Land of Rasta
Age: 35
Posts: 234
Member: 919402
Status: Offline
Sonork: ky
Thanks Meter: 78
perfect work!!! thanks bro....

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  Reply With Quote
Old 12-08-2011, 17:37   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 107
Member: 1421239
Status: Offline
Thanks Meter: 17
I know how to edit firmware ;]
  Reply With Quote
Old 12-22-2011, 09:08   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Trinidad & Tobago
Posts: 24
Member: 1653200
Status: Offline
Thanks Meter: 1
When flashing your t310, did your phone keep trying to come onafter about 7 secs?
My t310 does that so it disturbs the flashing...what do i do from this point?
  Reply With Quote
Old 03-21-2012, 16:18   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 23
Member: 1006845
Status: Offline
Sonork: artatralala
Thanks Meter: 4
thanks bradderr....uyyeeee
  Reply With Quote
Old 08-08-2012, 17:04   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 7
Member: 430348
Status: Offline
Thanks Meter: 0
can somebody reupload ROM_LGT310AT-00-V10c-EEU-XXX-OCT-29-2010+0.zip ? i can't find it anywhare.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 12:42
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 19:29
IR between 6150 and IBM TP 600 favdijck Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-15-2011 13:08
Tdb4 emulator wanted Fk2 Wanted Products 0 06-01-1999 10:45

 



All times are GMT +1. The time now is 14:05.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.80983 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO