GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > CAR Electronics

CAR Electronics however its a non GSM/Phone Related, but why not !! you can get here All Car Electronics Programming and Unlocking tools & Codes.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2012, 15:49   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tg Mures (Romania)
Posts: 235
Member: 246926
Status: Offline
Thanks Meter: 73
Audi RNS-E consumed power problem

Hi!My rns-e AISIN 8E0 035 192c .when is powered on ,consum is 1,5A.
After powered off and wait 10min consum is 100mA but is pulsing from 0-100mA.I git it factory reset and this pulsing problem dissapear but after
3 days appear again.Did not what to do to resolve this problem.
Or it is something normal?My RNS is on the bench.and it has just one single
12V and a single ground.Please help.Thanks!
  Reply With Quote
Old 06-20-2012, 16:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
spider-man's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: ALGERIA, Tlemcen, Tounane
Age: 28
Posts: 4,366
Member: 135039
Status: Offline
Thanks Meter: 1,440
the ic amplifier i cause this pb . change it and test again
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to spider-man For This Useful Post:
Old 06-20-2012, 20:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tg Mures (Romania)
Posts: 235
Member: 246926
Status: Offline
Thanks Meter: 73
Hmm!Very interesting , the IC is working ,only this problem?Thanks
  Reply With Quote
Old 06-21-2012, 09:52   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tg Mures (Romania)
Posts: 235
Member: 246926
Status: Offline
Thanks Meter: 73
HI!I changed the power amplifier IC tda7376B and same problem.
I am wait for other solution.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 09:14
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 05:52
6150 Lock Problem Zeljko Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-16-2013 09:16
GId1 problem old_man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-18-2006 16:21
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 01:44

 



All times are GMT +1. The time now is 19:38.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23275 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO