GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson Media, RingTones, Games

Sony Ericsson Media, RingTones, Games All Wall-Papers, RingTones, Downloadable Applications and Games.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2008, 20:24   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Member: 726525
Status: Offline
Thanks Meter: 0
can i use rotateme on sony errsion p1?


dear friends,

pls help me to install & run rotateme on sony errsion p1. i have signed application but i am getting following error

RD ACCELEROMETER dll




how to install this plugin & from where help me.
  Reply With Quote
Old 05-28-2008, 04:32   #2 (permalink)
Freak Poster
 
djstathis's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Cyprus
Posts: 173
Member: 761632
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by rahulkahane View Post
dear friends,

pls help me to install & run rotateme on sony errsion p1. i have signed application but i am getting following error

RD ACCELEROMETER dll




how to install this plugin & from where help me.
download from there and install it but im anot sure if it works. if i works please tell me
download from this link http://rapidshare.com/files/118197862/N95AccelerometerPlugin.rar.html
  Reply With Quote
Old 06-02-2008, 17:13   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 41
Posts: 81
Member: 150253
Status: Offline
Thanks Meter: 4
no need to try.. it work work !!! U have to have accelerometer in ur device
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can we use tp for sony ericsson umarnlw Universalbox 5 06-04-2009 12:32
How can i use 6820b on GSM900? vanhh Nokia Hardware & Hardware Repair 16 06-21-2006 13:28
Can I use PBB on CDMA tatospeed Phoenix Black Box 2 04-30-2006 15:17
can i use HWK on clone box? fuzhiguo8888 HWK 3 09-06-2005 10:46
can i use simemu on gold cards? MeMoCan Sim Cloning and Scaning 9 11-06-2002 00:18

 



All times are GMT +1. The time now is 15:22.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23145 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO