GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models

VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models Old Models: SGH-600, SGH-2400, SGH-2200, SGH-2100, SGH-500, SGH-250, SGH-810, SGH-800.
VLSI: A200, A208, A800, N100, N200, N288, N300, N400, N500, N600,N611, N620, N625, N628, R200, R201, R208, R210, R220,R225, T100, T108, T400, T408, T410, T500, T508.
Conexant: A100, A110, A118, A300, A308, A400, A408 M100, T200, T208.
Skyworks: A500, C100, C108, C110, P510, P518.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-21-2004, 11:09   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: RSA Technology
Age: 40
Posts: 70
Member: 67836
Status: Offline
Thanks Meter: 0
A800 call failed, no back light on both screens


Hello,

I've an A800 which display full bar for network. but when I try to make a call it display "call failed". There is an other problem with backlight, in fact there's no back light on internal screen.

This is what I've ever did but no result:

With original T100 cable

1) Kishometo tips, flash bank1, bank 2 and eeprom
2) flash phone with XAVK3 with Wintdn

but no result, and now the external screen has no backlight.

I did it again:

1) Kishometo tips, flash bank1, bank 2 and eeprom
2) flash phone with ABVJG with Wintdn

no result, call failed and no backlight on both screen


But other functions of the phone are OK, a last thing: when i plug the original T100 cable the orange light is on.

Please anyone have a solution...??
  Reply With Quote
Old 08-15-2004, 15:03   #2 (permalink)
Freak Poster
 
DEVILvn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: VietNam
Age: 42
Posts: 159
Member: 37678
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i think its harware............
  Reply With Quote
Old 08-21-2004, 15:41   #3 (permalink)
Freak Poster
 
newbird's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Singapore
Age: 44
Posts: 265
Member: 31101
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Surely is hardware.Change full set of lcd.Will be ok.100% sure.Cost only 20 us dollar
  Reply With Quote
Old 09-04-2004, 12:46   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2002
Location: Egypt
Age: 53
Posts: 302
Member: 17337
Status: Offline
Thanks Meter: 12
for the light problem try only to change te flat of the lcd

for the network just press *2767*2878# then make the antenna lose
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
+++++nokia N76 no display lights on both LCD+++++ makkah mobile Nokia Hardware & Hardware Repair 5 11-08-2008 13:59
No back light on a W800i lcd? The Repair Shop Sony Ericsson Hardware Repair 4 01-20-2007 19:34
P400 no back light on Lcd screen kelvinlim Samsung Hardware Repair 10 05-06-2006 18:12
E700 no back light on main LCD mrjeep21 Trident/AGERE Platform 4 06-12-2005 16:26
BF4 no back light on display DREAMGSM Alcatel TCL Hardware Repair 2 10-11-2003 05:48

 



All times are GMT +1. The time now is 12:07.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26065 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO