GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models

VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models Old Models: SGH-600, SGH-2400, SGH-2200, SGH-2100, SGH-500, SGH-250, SGH-810, SGH-800.
VLSI: A200, A208, A800, N100, N200, N288, N300, N400, N500, N600,N611, N620, N625, N628, R200, R201, R208, R210, R220,R225, T100, T108, T400, T408, T410, T500, T508.
Conexant: A100, A110, A118, A300, A308, A400, A408 M100, T200, T208.
Skyworks: A500, C100, C108, C110, P510, P518.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2003, 12:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
dannyogolo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,915
Member: 18200
Status: Offline
Sonork: 100.1608286
Thanks Meter: 79
T100 freezes

Hello all,
I have another T100, when it is switched on, the phone comes on OK, but after that nothing again. It just freezes, no keys are working nothing !!!!
What could be the couse ???
Pls help.

dannyogolo
  Reply With Quote
Old 10-04-2003, 16:58   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Syed's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Hong Kong.
Age: 37
Posts: 3,090
Member: 19979
Status: Offline
Thanks Meter: 113
put some kind of packing under CPU if u already flashed the phone and it is still same....

WBR
Syed
  Reply With Quote
Old 10-04-2003, 19:02   #3 (permalink)
No Life Poster
 
dannyogolo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,915
Member: 18200
Status: Offline
Sonork: 100.1608286
Thanks Meter: 79
I flashed it, still same result.
So I'll try your suggestion.
Thanks.

dannyogolo
  Reply With Quote
Old 10-04-2003, 21:02   #4 (permalink)
Freak Poster
 
SRNOURI's Avatar
 
Join Date: May 2003
Age: 39
Posts: 338
Member: 29870
Status: Offline
Thanks Meter: 23
@dannyogolo
I sugest you that write new EEProm to phone or custem reset with toolbox program.It will solve your problem if diinot hard ware reason.
Regards.
  Reply With Quote
Old 10-19-2003, 21:18   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2003
Age: 57
Posts: 808
Member: 39601
Status: Offline
Thanks Meter: 13
@dannyogolo..
In meny times befor specially with samsung, it was a simple cause
but I didnt realised that. All Samsungs accepets U to power-on
the phon but if there is any short on the keypad (For any reason
Rust,liquid,ect), the switching multiplexication latches pervents any other sw. from beeing pressed.
If U can try another keypad ??
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ZV40 phone FREEZE, i can make unlock but phone still freeze, how to fix it ? PSG UST Pro II 1 10-19-2006 20:31
sonyericson T100 freezing obioha powerflasher 1 06-23-2005 16:54
Help SonyEricson T100 is restarting and freezing PetarPhone Sony Ericsson Hardware Repair 0 03-18-2005 19:33
T100 R9D Latest Files For T100 ESN Authority DIV 0 01-21-2005 17:23
T100 -----> t100 True i SoftSkiner VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 1 09-25-2002 16:36

 



All times are GMT +1. The time now is 12:47.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.29277 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO