GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Sagem > ARM9 BASED M62 / M62+

ARM9 BASED M62 / M62+ All MYxxx Like: MY C3-2, MY X1-2, MY Z-55, MY X2-2, MY C-4, MY Z-3, MY C2-2, MY V-75, MY X3-2, MY X-7, MY V-65, MY C-1, MY X-1w, MY C-6, MY C-5w, MY C-2, MY X-2, MY X-6, MY G5, MY X-3, MY X-5, MW X1, MY V-56, VS2, VS1, MY C5-2, MY X-8, MY X-4, MY C4-2, MY V-55, MY X5-2, MY C-3b, MY C-3s,MY100, MY200, MY300X, MY400, MY V-85, MY V-76, MY X6-2 etc
Also SG321i, VS3 & MY-S7 (Smart Phone)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2005, 16:10   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 33
Posts: 487
Member: 111730
Status: Offline
Thanks Meter: 88
Wonu With Sws-sag

i have a seiously problem with wonu phone it's not working with me .
it's blocked when he have 70% in program.
i'mtrying all test point available!
please help me!!!
Attached Images
File Type: jpg Wonu_S1_TP.jpg (19.6 KB, 119 views)
File Type: jpg myC-4_S321_Z3_test_point.JPG (56.3 KB, 120 views)
  Reply With Quote
Old 04-04-2005, 21:30   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Multi-COM's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: POLAND or multi-com.pl
Posts: 2,694
Member: 43823
Status: Offline
Thanks Meter: 268
check cable using scheme from support section of sws-sag.com
  Reply With Quote
Old 04-05-2005, 17:02   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 33
Posts: 487
Member: 111730
Status: Offline
Thanks Meter: 88
i try all the shema's in the support area but it's not working!
pls if u have a working test point and shema cable give it to me!!
  Reply With Quote
Old 04-05-2005, 17:16   #4 (permalink)
Freak Poster
 
boulogne's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: 4842 / 612
Age: 44
Posts: 294
Member: 18301
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Try to push on your testpoints with one finger while reading.
  Reply With Quote
Old 04-05-2005, 19:59   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Multi-COM's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: POLAND or multi-com.pl
Posts: 2,694
Member: 43823
Status: Offline
Thanks Meter: 268
@farfour: we use TP PCB JTAG so it's not solderign etc. but I thin that boulogne give you good hint - try it and if you don;'t have any results conatct with us PM so I will give you link wherr you can buy prffeional JTAG (not China made TP where pins are 2mm from location where it schodul be)
  Reply With Quote
Old 04-08-2005, 18:00   #6 (permalink)
No Life Poster
 
street's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: paris
Age: 34
Posts: 1,281
Member: 24284
Status: Offline
Thanks Meter: 52
work for me but don't show phone code!!only nck!!
  Reply With Quote
Old 04-08-2005, 18:04   #7 (permalink)
Freak Poster
 
boulogne's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: 4842 / 612
Age: 44
Posts: 294
Member: 18301
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Yes, phone code is a pb with this phone.
No solution found.
  Reply With Quote
Old 04-08-2005, 19:17   #8 (permalink)
Freak Poster
 
kasketm's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Lille
Age: 37
Posts: 491
Member: 17451
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Quote:
Originally Posted by farfour
i have a seiously problem with wonu phone it's not working with me .
it's blocked when he have 70% in program.
i'mtrying all test point available!
please help me!!!

to unlock wonu, use only sws-sag 1.4 -


b.r
  Reply With Quote
Old 04-08-2005, 21:23   #9 (permalink)
No Life Poster
 
bungle_uk's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Age: 44
Posts: 4,939
Member: 51154
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Quote:
Originally Posted by boulogne
Yes, phone code is a pb with this phone.
No solution found.
Try to read user code with Furious software, go to Bootstrap Communication, press Connect, then Phone Code Read.

I don't try this because we never see Wonu phones here in the UK

br
  Reply With Quote
Old 04-08-2005, 23:54   #10 (permalink)
Freak Poster
 
xchris's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: GipsylanD :D
Posts: 321
Member: 8490
Status: Offline
Thanks Meter: 19
try to use it in win98 ,not XP...
works 100%.
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 12:35   #11 (permalink)
No Life Poster
 
street's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: paris
Age: 34
Posts: 1,281
Member: 24284
Status: Offline
Thanks Meter: 52
Red face furiouus can't too

Quote:
Originally Posted by bungle_uk
Try to read user code with Furious software, go to Bootstrap Communication, press Connect, then Phone Code Read.

I don't try this because we never see Wonu phones here in the UK

br
i've try with furious before,i press connect prog say ok
but for phnoe code can't reead,and can't reset.
i made i a serial cable.
5 --- gnd
14---tx
15---rx
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 13:02   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 33
Posts: 487
Member: 111730
Status: Offline
Thanks Meter: 88
Thumbs down

with sws-sag it's not work i try all the shma'sand test point !
it found a phone and stop operation in 70% with blocking telephone!!!
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 14:16   #13 (permalink)
Freak Poster
 
ami_nezzar's Avatar
 
Join Date: May 2004
Age: 42
Posts: 164
Member: 65050
Status: Offline
Thanks Meter: 10
scdr2 is the best it can give you security code but in sws no wonu read code only 1.4 version dont work with last update stop at 70%
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 14:51   #14 (permalink)
Product Supporter
 
zinoubinabil's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: *In the right way*
Posts: 2,748
Member: 84268
Status: Offline
Sonork: 100.114149
Thanks Meter: 2,568
i tested the scdr2 & sws but scdr2 is the better
for all sagem
  Reply With Quote
Old 04-09-2005, 14:53   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 33
Posts: 487
Member: 111730
Status: Offline
Thanks Meter: 88
but my box sws is not working with 1.4 when i launch the program it give me this message:
key not found
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange problem with MYX5-2T not all networks are working after unlock with sws-sag lobalt ARM9 BASED M62 / M62+ 11 11-21-2005 23:47
Sagem MY-V55 dead after direct unlock with sws-sag 1.5 jean' ARM9 BASED M62 / M62+ 41 08-18-2005 13:02
Strange problem with MYX5 not all networks are working after unlock with sws-sag lobalt ARM9 BASED M62 / M62+ 8 06-20-2005 21:53
Myx5 Dead With Sws Sag lobalt Redbox 5 06-19-2005 18:05
I NEED HELP WITH SWS-SAG BOX "BAD CONNECTION" jerrel_s Redbox 5 05-23-2005 15:23

 



All times are GMT +1. The time now is 05:02.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.35886 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO