GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Siemens-Benq > Siemens Hardware Repair Area

Siemens Hardware Repair Area all about Hardware Repairing you can get if here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-29-2006, 16:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: BAHOUAN
Posts: 3,177
Member: 118601
Status: Offline
Thanks Meter: 190
A31 Ufs Cable How To Use It?


hello i find on the web new cable siemens A31 for UFS
so i want to know how to use it with that box? with soft for it as far as i know that Freia that work with ufs don't have A31?
if work on universal box with soft to use?
  Reply With Quote
Old 08-29-2006, 18:40   #2 (permalink)
No Life Poster
 
..::GsmHelp::..'s Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: ROMANIA/Alexandria
Age: 39
Posts: 1,230
Member: 230301
Status: Offline
Sonork: 100.106864
Thanks Meter: 1,432
Donate money to this user
work whith UFS is for joker soft
here is the soft is beta
http://forum.gsm-box.net/forumdisplay.php?f=102
  Reply With Quote
Old 08-30-2006, 18:44   #3 (permalink)
No Life Poster
 
TheRascal's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Bulgaria
Age: 37
Posts: 626
Member: 108398
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by denard View Post
hello i find on the web new cable siemens A31 for UFS
so i want to know how to use it with that box? with soft for it as far as i know that Freia that work with ufs don't have A31?
if work on universal box with soft to use?
He he . U can't unlock A31 with UFS. Use USB or COM cable to unlock and flash with Joker!!!
  Reply With Quote
Old 08-30-2006, 22:18   #4 (permalink)
No Life Poster
 
simpa's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Out of Africa
Posts: 702
Member: 45476
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Quote:
Originally Posted by denard View Post
hello i find on the web new cable siemens A31 for UFS
so i want to know how to use it with that box? with soft for it as far as i know that Freia that work with ufs don't have A31?
if work on universal box with soft to use?
1. wait till Saras or somebody else updates UFS Siemens tool
2. try with JAF COM Port emulator, maybe it works
  Reply With Quote
Old 08-31-2006, 13:29   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: BAHOUAN
Posts: 3,177
Member: 118601
Status: Offline
Thanks Meter: 190
ok thank boy . i download joker today.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Universal Cable v1.0 Is there any manual how to use it? byteforce Universalbox 5 04-27-2009 17:43
Help me I had UFS-3 + HWK but it clone So How to use it and how to active my box dvdaio UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 0 05-23-2007 21:27
anyone can help me with test point on T180 and how to use it to flash dead phone? crossings Motorola Old Legacy (EMMI) 1 02-12-2003 18:19

 



All times are GMT +1. The time now is 13:50.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28632 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO