GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > DIV

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2004, 13:00   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Croati
Age: 44
Posts: 81
Member: 46283
Status: Offline
Thanks Meter: 0
T610 ver R6C005 no posible to unlock why??

T610 ver R6C005 no posible to unlock why??

moby1001@yahoo.com

  Reply With Quote
Old 05-10-2004, 13:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
sorinm's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,429
Member: 10964
Status: Offline
Thanks Meter: 280
new firmware, no solution for now
sorinm
  Reply With Quote
Old 05-10-2004, 20:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mr_x4you's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Black Mesa
Age: 39
Posts: 3,290
Member: 4989
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Not only new FW, no more bypass of boot authority ! We'll have to wait for solution
  Reply With Quote
Old 05-28-2004, 14:34   #4 (permalink)
No Life Poster
 
fuzionGSM's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Toronto, Canada
Age: 28
Posts: 1,297
Member: 37276
Status: Offline
Thanks Meter: 29
its an RSA lock
w00t fighter
  Reply With Quote
Old 06-12-2004, 23:00   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,854
Member: 67277
Status: Offline
Thanks Meter: 5,589
The solution will come..
  Reply With Quote
Old 06-12-2004, 23:05   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,854
Member: 67277
Status: Offline
Thanks Meter: 5,589
..we just must wait when somebody will break it. hope that it will be soon.
  Reply With Quote
Old 06-13-2004, 08:21   #7 (permalink)
No Life Poster
 
JAVA Good's Avatar
 
Join Date: May 2004
Age: 44
Posts: 2,358
Member: 66136
Status: Offline
Thanks Meter: 196
with DIV USB v2.4 (not terminator dongle), I can unlock it ?
or with anny clip it's possible ?
  Reply With Quote
Old 06-13-2004, 11:07   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2001
Location: Denmark
Age: 31
Posts: 690
Member: 6396
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Quote:
Originally Posted by JAVA Good
with DIV USB v2.4 (not terminator dongle), I can unlock it ?
or with anny clip it's possible ?
No, not even with DIV_USB 4.0...
  Reply With Quote
Old 06-18-2004, 22:20   #9 (permalink)
Moderator
 
sebagsm's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Serbia/Hungary
Age: 32
Posts: 954
Member: 15994
Status: Offline
Thanks Meter: 203
you can unlock it with div .... but you need test point ....
  Reply With Quote
Old 06-18-2004, 22:27   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2001
Location: Egypt
Age: 37
Posts: 1,471
Member: 4263
Status: Offline
Sonork: 100.1582330
Thanks Meter: 37
so where is the test point !!!
  Reply With Quote
Old 06-18-2004, 22:38   #11 (permalink)
Moderator
 
sebagsm's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Serbia/Hungary
Age: 32
Posts: 954
Member: 15994
Status: Offline
Thanks Meter: 203
not public at the moment ....
  Reply With Quote
Old 06-18-2004, 23:26   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,854
Member: 67277
Status: Offline
Thanks Meter: 5,589
why not ? tell us more about it ...
  Reply With Quote
Old 06-19-2004, 21:09   #13 (permalink)
Freak Poster
 
all-gsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austria
Age: 47
Posts: 403
Member: 11347
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Mizar , just be patient..and must have a original DIV

*** Never say Never ***
  Reply With Quote
Old 06-20-2004, 07:21   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,854
Member: 67277
Status: Offline
Thanks Meter: 5,589
and when estimately it could go out ? no problem about original div.
  Reply With Quote
Old 06-20-2004, 08:42   #15 (permalink)
Freak Poster
 
all-gsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Austria
Age: 47
Posts: 403
Member: 11347
Status: Offline
Thanks Meter: 6
For moment NO Comments , sorry.....just be patient

*** Never say Never***
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Posible to unlock unlock bb5? MOHMEDPMB J.A.F. By Jafsupport.com 2 07-26-2008 09:07
Posible to unlock unlock bb5? MOHMEDPMB J.A.F. By Jafsupport.com 1 07-19-2008 22:21
Is it posible to unlock a Sony/Ericsson via IMEI #? spictacular Phone Unlocking Codes & Maps 0 05-22-2003 20:29
Vitel from Movistar is it posible to unlock dominik Various 0 05-06-2003 16:48
is it posible to unlock BF3 103&104 versions yet comiter BF, BG, TH, BHx Series 5 09-28-2002 17:31

 



All times are GMT +1. The time now is 02:56.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31439 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO