GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > DIV

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-30-2004, 01:58   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 144
Member: 88444
Status: Offline
Thanks Meter: 0
USB DIV key not found error

I am using Windows XP and Div 5.0. I made sure that I run userport.exe.

When I double click on the Div 5.0 exe file, it says "Div Usb key not found". What could be the problem?

Also, When I try to open Div 8.4, it says "Terminator not found". I dropped "NTPORTIO.sys" in c:\windows\system32\drivers directory.

Please help.
  Reply With Quote
Old 12-01-2004, 23:13   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Age: 47
Posts: 4
Member: 83477
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Try this, run userport, press start, then press stop, then run div usb.
  Reply With Quote
Old 12-01-2004, 23:30   #3 (permalink)
No Life Poster
 
bungle_uk's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Age: 44
Posts: 4,942
Member: 51154
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Make sure your Terminator dongle is plugged in securely and the power cable connected to your USB socket
  Reply With Quote
Old 12-02-2004, 05:09   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 144
Member: 88444
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I made sure that my dongle is connected well and inserted the USB end into the socket. I also cleaned the connecting parts.
  Reply With Quote
Old 12-02-2004, 06:35   #5 (permalink)
No Life Poster
 
bungle_uk's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Age: 44
Posts: 4,942
Member: 51154
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Sounds like either your dongle is dead, or you have a TotalTools dongle instead. DId you buy this recently, or has this problem just occurred ?
  Reply With Quote
Old 12-07-2004, 01:06   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 39
Posts: 144
Member: 88444
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I didn't have any problem with this dongle before. No it is not TotalTools dongle. In fact, I used this dongle one day before I started having this problem.
  Reply With Quote
Old 12-07-2004, 04:55   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Joselord's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 37
Posts: 143
Member: 73798
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I also have problem with XP.. have terminator using ME with no problem.... now Im using XP and gives me "Privileged Instruction" then press: Do the JOb and nothing happens....
  Reply With Quote
Old 12-07-2004, 06:45   #8 (permalink)
No Life Poster
 
bungle_uk's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Age: 44
Posts: 4,942
Member: 51154
Status: Offline
Thanks Meter: 64
OK, here's another method then if UserPort does not work), run Div 8.4 first , then run DivLPT 5.0 (keep Div 8.4 running - don't close it). See if that works
  Reply With Quote
Old 12-07-2004, 08:57   #9 (permalink)
Product Supporter
 
huzsolt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: In A Restaurant at the End of the Universe
Posts: 1,508
Member: 75392
Status: Offline
Sonork: 100.81199
Thanks Meter: 127
Didn't you made a bios reset before you start to have troubles with Div?
Try to play with bios paralel settings. I had troubles with Totalmoto, and after a some settings in bios it worked OK. Total Moto olso uses paralel dongle with usb adaptor...
  Reply With Quote
Old 12-08-2004, 21:09   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Joselord's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 37
Posts: 143
Member: 73798
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I try opening 8.4 then div 5 and doesnt give me Privileged Instruction no more... but know it gives me error 0111
  Reply With Quote
Old 12-10-2004, 16:51   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Joselord's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 37
Posts: 143
Member: 73798
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Finally...Fix it. I checked that all port setting and bios were ok. Put userport.exe, ntportio in same folder as div5 and userport.sys in Windows/system32/driver. Start userport and give at least 10sec (you can close it but dont press "stop") then open Div5 and everything ok..... If this doesnt work then you have a faulty dongle, and how to make sure, try it in another computer.

Thanks to Bungle
FYI I have Windows XP SP2.
  Reply With Quote
Old 12-10-2004, 17:02   #12 (permalink)
No Life Poster
 
bungle_uk's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Age: 44
Posts: 4,942
Member: 51154
Status: Offline
Thanks Meter: 64
Glad you got it sorted

WBR
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Repairing redbox with key not found or sn error ::.::HITGSM::.:: Redbox 1 10-31-2005 07:27
ERROR! KEY not found! med9306 DELOK DONGLE 9 03-17-2005 18:35
Error 0001, key not found!!!!!!!!!! afloat DELOK DONGLE 2 10-06-2004 21:58
Help!! Delok: Error 0001. Key not found!! david69 DELOK DONGLE 17 09-16-2004 23:59
Delok - ERROR! Key not found! fingusio Philips 5 07-19-2004 22:27

 



All times are GMT +1. The time now is 10:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.40246 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO