GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Griffin Products > Griffin

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2004, 19:32   #1 (permalink)
Freak Poster
 
*Overseasunlock*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: heaven
Posts: 121
Member: 46602
Status: Offline
Sonork: 100.61437
Thanks Meter: 7
9210 after flashing no signals


hi
after flashing in griffin 9210 no signal
before i had deady many set after flashing then update faid the set got ok
but today after updated faid also no signals what to do pls reply immedidaly
  Reply With Quote
Old 01-12-2004, 19:33   #2 (permalink)
Freak Poster
 
*Overseasunlock*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: heaven
Posts: 121
Member: 46602
Status: Offline
Sonork: 100.61437
Thanks Meter: 7
deady ---- ready
  Reply With Quote
Old 01-12-2004, 19:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
shaaker's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: One step before you ;)
Age: 38
Posts: 1,599
Member: 23695
Status: Offline
Sonork: 100.64383
Thanks Meter: 12
Try updating faid the rplis noktool with mbus cable.Work fine for me,this is little bug for griffin..
  Reply With Quote
Old 01-12-2004, 20:10   #4 (permalink)
Freak Poster
 
*Overseasunlock*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: heaven
Posts: 121
Member: 46602
Status: Offline
Sonork: 100.61437
Thanks Meter: 7
hi
i had tried in nokia tool and eproom tool both the softwares but it is same no signals only symbol
i had did other sets in the same software and there got ready but this set is not gettiing ready
now display is woeking perfect but no sigals
pls reply urgent
  Reply With Quote
Old 01-12-2004, 20:48   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2001
Location: Egypt
Age: 42
Posts: 1,524
Member: 4263
Status: Offline
Sonork: 100.1582330
Thanks Meter: 48
ur mobile may be was ver 3.54
try flash it with its original ver so it will get network again
  Reply With Quote
Old 01-12-2004, 22:18   #6 (permalink)
Freak Poster
 
-=CyberPunk=-'s Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: 666
Posts: 119
Member: 551
Status: Offline
Sonork: 100.1573856
Thanks Meter: 1
I have same problem !
_________________
Failed to get IMEI
Failed to get MSID
_________________ I can't update faid/ What's up?
  Reply With Quote
Old 01-12-2004, 22:36   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: SOUTH INDIA
Age: 46
Posts: 91
Member: 40770
Status: Offline
Sonork: 100.1575894
Thanks Meter: 10
Hi friends
nothing serious.....
after flsahed with GRIFFIN .just make faid calc... with normal Mbus cable. i am using KNOK.its 100% ok.

after flashing with GRIFFIN ,put the card and check.whether on the disaplay showing provider name without signal bars and it is disappearing suddenly....its sure SW related(faid is not calculated) OR display not showing anything or signal bar just come even single bar....sure its HW.....
I DID LOT OF PCS...thanx
  Reply With Quote
Old 01-12-2004, 22:39   #8 (permalink)
Freak Poster
 
-=CyberPunk=-'s Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: 666
Posts: 119
Member: 551
Status: Offline
Sonork: 100.1573856
Thanks Meter: 1
I have Griffin BOX and don't have any mbus cale for nok 9210.
I would speak it that GriffinTeam have taken measures to solve this bug.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help on v635, after flash, no signal... davidliu21 Smart-Clip 5 06-30-2007 12:26
5210 v5.13 after flashing no signal lelan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 04-23-2007 21:27
2300 after flash no signal lix_DAVAO Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 5 09-05-2005 21:21
2300 after flash no signal lix_DAVAO powerflasher 9 08-23-2005 07:59
7250 After Flash no signal ... VK Griffin 6 03-04-2004 09:18

 



All times are GMT +1. The time now is 03:51.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.30479 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO