GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Griffin Products > Griffin

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-27-2004, 12:10   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2001
Age: 51
Posts: 780
Member: 7910
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Problem with new se client


Tryed to read codes on k700i twice have same problem battery fully charged gives this error but on both occasions deducted 1 log
.
Powering the phone...
Detected:80 00 03 01 FF FF FF FF
Sending Loader1...
Loader1 sent.
IMEI:35400600250387
Sending loader2...
Loader2 sent.
Connecting to the server...
Server OK.
Sending prolog...
Prolog OK.
Sending loader...
Error:001C
  Reply With Quote
Old 09-27-2004, 13:04   #2 (permalink)
No Life Poster
 
SoftMobile's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Hong Kong
Posts: 4,330
Member: 9290
Status: Offline
Sonork: 100.57287
Thanks Meter: 35
Use Windows XP.

BR
  Reply With Quote
Old 09-27-2004, 13:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2001
Age: 51
Posts: 780
Member: 7910
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Quote:
Originally Posted by SoftMobile
Use Windows XP.

BR
am already using xp any other explanation for this problem
  Reply With Quote
Old 09-27-2004, 13:21   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Alkapone's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Lithuania
Age: 35
Posts: 1,211
Member: 19265
Status: Offline
Thanks Meter: 92
People, what cable using for these phones? Griffin, or comport ... Cant understand

Regards
  Reply With Quote
Old 09-27-2004, 13:27   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2001
Age: 51
Posts: 780
Member: 7910
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Quote:
Originally Posted by Alkapone
People, what cable using for these phones? Griffin, or comport ... Cant understand

Regards
Use crusader cable through griffin
  Reply With Quote
Old 09-27-2004, 14:38   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ACE_UK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: uk
Age: 47
Posts: 1,170
Member: 3267
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Colin
Tryed to read codes on k700i twice have same problem battery fully charged gives this error but on both occasions deducted 1 log
.
Powering the phone...
Detected:80 00 03 01 FF FF FF FF
Sending Loader1...
Loader1 sent.
IMEI:35400600250387
Sending loader2...
Loader2 sent.
Connecting to the server...
Server OK.
Sending prolog...
Prolog OK.
Sending loader...
Error:001C
Your lucky it is just one credit , on multiserver I got error after sending loader and it killed a k700i
  Reply With Quote
Old 09-27-2004, 15:24   #7 (permalink)
No Life Poster
 
ringo's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bucharest, Romania
Age: 43
Posts: 688
Member: 3180
Status: Offline
Thanks Meter: 12
hi, i have got "external exception" when i try to push button "check account"
any ideea?
b.r.
  Reply With Quote
Old 09-27-2004, 16:59   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: Dubrovnik
Age: 42
Posts: 271
Member: 22443
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by Colin
Use crusader cable through griffin
Does it means that I need to use virtual com port for cable through griffin box?
  Reply With Quote
Old 09-27-2004, 18:06   #9 (permalink)
No Life Poster
 
SoftMobile's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Hong Kong
Posts: 4,330
Member: 9290
Status: Offline
Sonork: 100.57287
Thanks Meter: 35
No you dont need use virtual com port to use Seclient.

BR
  Reply With Quote
Old 09-28-2004, 10:50   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2001
Age: 51
Posts: 780
Member: 7910
Status: Offline
Thanks Meter: 49
Finally k700i unlocked but took in total 3 credits surely should not deduct credit untill calculated codes

Powering the phone...
Detected:80 00 03 01 FF FF FF FF
Sending Loader1...
Loader1 sent.
IMEI:35400600250387
Sending loader2...
Loader2 sent.
Connecting to the server...
Server OK.
Sending prolog...
Prolog OK.
Sending loader...
Loader sent.
Sending loader...
Loader sent.
Calculating...
Lock codes:
NCK: 8943 8397
NSCK:0165 0519
SPCK:2127 2625
CCK: 8325 6703
PCK: 8329 2703
ESCK:7179 0125
Unlock codes:
NCK: 2151 2592
NSCK:8329 5103
SPCK:8789 2981
CCK: 2301 7169
PCK: 4168 8403
ESCK:8329 8103
USER:0000
Finished.
  Reply With Quote
Old 09-28-2004, 11:08   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2001
Age: 51
Posts: 780
Member: 7910
Status: Offline
Thanks Meter: 49
To SoftMobile thanks for all your help
  Reply With Quote
Old 09-28-2004, 17:21   #12 (permalink)
No Life Poster
 
ringo's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bucharest, Romania
Age: 43
Posts: 688
Member: 3180
Status: Offline
Thanks Meter: 12
ya softmobile..nice person(or team)..btw i have a new griffin box..buyed today and i start first 2.085 and then 2.086 both situation bad activation..how can i see my serial number to download personal?
b.r.
  Reply With Quote
Old 09-28-2004, 22:28   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Alinus's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Romania, The Bla Bla Country
Age: 39
Posts: 1,992
Member: 14279
Status: Offline
Thanks Meter: 32
ringo..you should have bought griffin from the right person mate
  Reply With Quote
Old 09-29-2004, 13:03   #14 (permalink)
No Life Poster
 
ringo's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Bucharest, Romania
Age: 43
Posts: 688
Member: 3180
Status: Offline
Thanks Meter: 12
..alinus u right but in the other way that u think..btw my griffin it's ok and i repeat myself SOFTMOBILE very nice guy
b.r.
  Reply With Quote
Old 09-29-2004, 17:36   #15 (permalink)
Freak Poster
 
lucky99's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Paradise
Age: 55
Posts: 238
Member: 39477
Status: Offline
Thanks Meter: 14
My Problem
I unlock my 3 phone K700i it error sending loader manytime until read code success. I lost 6 cradit. Oh 6 cradit for 3 phone. Ok.nevermine But i have 1 phone died. it can't turn on display only Bring. How can solve this problem.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new se client sonetek Infinity-Box 3 12-26-2008 20:16
problem with new upgrade client ViperGSM UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 1 09-17-2008 19:46
Problem with new MT box SE tgsm MT-BOX 1 02-22-2006 09:55
i have a stange problem with T200 SE krimoberk UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 4 11-20-2005 10:29
Problem with online upgrade client BVC-PROJECT ThunderStorm Box 9 09-29-2005 17:46

 



All times are GMT +1. The time now is 18:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41684 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO