GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > Bluetooth > Bluetooth-Software

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2008, 09:50   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3
Member: 532005
Status: Offline
Thanks Meter: 0
problems with dell bluetooth 355 module..

I have a M1330 with vista on it and the widcomm bluetooth drivers (I have also tried the newest anycom drivers). Problem is this, i have a bt microsoft wireless presenter 8000 mouse and bluetooth motorola BT820 headphones. Individually both work perfectly, but if i try to use them both at the same time the headphones skip quite often. I have read that you can have something crazy like 78 bluetooth devices connected so i am wondering why 2 are giving me problems? is there anyway to tweak the bluetooth module to work with this stuff or anything at all i can do to make both of these work well at the same time?
  Reply With Quote
Old 05-01-2008, 02:53   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Taiwan, China
Age: 43
Posts: 100
Member: 177301
Status: Offline
Thanks Meter: 47
Lightbulb Bandwidth is not sufficient

The Bluetooth 2.0 bandwidth is not sufficient to sustain A2DP + almost any other bluetooth devices. My suggestion is either give up using other BT devices while listening to the music, or get a earphone phone that only tranmits mono channel.

PS. I am using my BT355 with Logitech MX5000 keyboard/mice combo. That pretty much eats up the bandwidth of the module.
  Reply With Quote
Old 05-01-2008, 11:03   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3
Member: 532005
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thats strange because my anycom usb adapter can do it, its just the dell module that cant...
  Reply With Quote
Old 05-06-2008, 04:33   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 20
Member: 170891
Status: Offline
Thanks Meter: 2
check the Audio tab in your bluetooth devices window.
if dell has installed both stereo audio and telephony device for your motorola headset, just remove telephony device and then connect to headset.

this worked for me as I also was getting skips on my SE HBH-DS970 headset
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2760 problem with radio, bluetooth, handsfree dime Nokia Hardware & Hardware Repair 0 11-19-2009 22:25
Problem with the bluetooth headphone wxwxw Bluetooth-Software 0 02-13-2006 05:03
I have problem with my bluetooth elektrotek Bluetooth-Software 0 01-08-2005 22:22
problem with S700i bluetooth any brotoher help me thnk you Bondho Khondkar Sony Ericsson 0 11-22-2004 12:35
Problem with 6310 Bluetooth kamachko Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 1 03-16-2003 22:03

 



All times are GMT +1. The time now is 10:13.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34527 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO