GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > Bluetooth > Bluetooth-Software

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2005, 00:58   #31 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 31
Member: 190415
Status: Offline
Thanks Meter: 0
So anyone found a solution for the x64 version? c'mon people, I know you can do it!!!
  Reply With Quote
Old 10-16-2005, 03:08   #32 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Member: 191033
Status: Offline
Thanks Meter: 0
if someone could patch the 64bit version, or explain what they did in the 32bit version, that'd be awesome!
  Reply With Quote
Old 10-16-2005, 05:31   #33 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 12
Member: 185525
Status: Offline
Thanks Meter: 0
yey .. this version works for me .. thanks ..
  Reply With Quote
Old 10-16-2005, 14:28   #34 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Member: 191082
Status: Offline
Thanks Meter: 0
widcomm 5.0.1.801 problem

hello my bluetooth dongle worked fine with widcomm previous releases
but when i installed the widcomm 5.0.1.801 after doing the patch procedure
i restarted the pc i get the following error
BTTray.exe -ENTRY POINT NOT FOUND
THE PROCEDURE ENTRY POINT ?BTAUTHORIZEREQUESTCALLBACK@CWBTAPI@@QAE?AW4WBTRC@ @QAE00JJJ@Z COULD NOT BE LOCATED IN THE DYNAMIC LINK LIBRARY wbtapi.dll
Plzzzzz Helpppp!!!!!
  Reply With Quote
Old 10-16-2005, 17:26   #35 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 19
Member: 187700
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Does this patch work on the 64-bit version? Thanks. If not, could you post how to do the fix.
  Reply With Quote
Old 10-16-2005, 20:25   #36 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 31
Member: 190415
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hmm seems no one is interested in x64. (
  Reply With Quote
Old 10-20-2005, 20:40   #37 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Age: 32
Posts: 5
Member: 187692
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I tried the patched files but I've got one problem. When I go to the "My Bluetooth Places" and click "View devices in rage" I get the error "No local bluetooth device was detected". The strange thing is that if I use the option "Add a Bluetooth Device" from the context menu of the WIDCOMM systemtray icon, it finds my mobile phone with no problems and I can use the Nokia PC Suite software. I would like to be able to use the WIDCOMM software itself as well though since the Nokia software is quite ****ty (to put it lightly).
What can be the problem here?
  Reply With Quote
Old 10-20-2005, 20:42   #38 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Age: 32
Posts: 5
Member: 187692
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Tarapan
hmm seems no one is interested in x64. (
I would like to give it a try to patch the x64 files based on the x32 patch but I can't seem to get my disassembler (IDA Pro) to work for x64 files for some reason.
  Reply With Quote
Old 10-21-2005, 18:28   #39 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 31
Member: 190415
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Did u use the latest version of the dissassembler?
  Reply With Quote
Old 10-22-2005, 13:36   #40 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 19
Member: 187700
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
IDA Pro fully supports the disassembly of 64-bits programs in a real 64 bits address space
Have you updated to IDA Pro 4.9?
  Reply With Quote
Old 10-23-2005, 20:35   #41 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Age: 32
Posts: 5
Member: 187692
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by luckyknight
Have you updated to IDA Pro 4.9?
I've only managed to find 4.8.x which is supposed to support 64bit as well but I guess not good enough yet. PM me if you can help me out locating 4.9.x.
  Reply With Quote
Old 10-25-2005, 03:32   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 9
Member: 193808
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Prodoc
I tried the patched files but I've got one problem. When I go to the "My Bluetooth Places" and click "View devices in rage" I get the error "No local bluetooth device was detected". The strange thing is that if I use the option "Add a Bluetooth Device" from the context menu of the WIDCOMM systemtray icon, it finds my mobile phone with no problems and I can use the Nokia PC Suite software...
I have the same problem with the 4.0.1.2101 drivers.

Any thoughts anyone?
  Reply With Quote
Old 10-28-2005, 22:35   #43 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Member: 194811
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I am having trouble getting my logitech dinovo usb base station recognized. I have installed the software and patch according to the above instructions. The software seems to install fine and I get no message about registering.

From my research I assume my problem has to do with the btwusb.inf file not having my VID/PIC. Here is a link to http://www.planetamd64.com/lofiversi...hp/t12641.html a discussion about the 64 bit version and my base station.

Also, the aforementioned instuctions in this thread say copy all the files from the patch rar to the svchost directory in the main files directory before installing (which I would assume overwrite them all in the original folder). The only file that is in that directory is the SVCPack.ini the other files from the patch are just copied.

I think I just need something small to get this going. Hopefully, I am not being too confusing. If you have anymore questions, please post.

Thanks in advance, crazyninja
  Reply With Quote
Old 10-29-2005, 07:07   #44 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 5
Member: 195126
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Martian
WiKDMoNKY,

I'm guessing that the VID/PID for the Dell BT350 module isn't in the btwusb.inf file (it wasn't in version 4). It will need to be added by hand. See my post in this thread:

Widcomm 4.0.1.2101

Martian

Thank you so much for your post. I was able to get the Dell 350 on my 9200 to work with this version. The only thing is, I can't seem to find a place to disable the driver when I don't need it. I can disable it through the Advanced Configuration -> Hardware tab. But my BT light is still on. Any ideas?
  Reply With Quote
Old 10-29-2005, 15:05   #45 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Member: 195194
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by nikhilraut0000
hello my bluetooth dongle worked fine with widcomm previous releases
but when i installed the widcomm 5.0.1.801 after doing the patch procedure
i restarted the pc i get the following error
BTTray.exe -ENTRY POINT NOT FOUND
THE PROCEDURE ENTRY POINT ?BTAUTHORIZEREQUESTCALLBACK@CWBTAPI@@QAE?AW4WBTRC@ @QAE00JJJ@Z COULD NOT BE LOCATED IN THE DYNAMIC LINK LIBRARY wbtapi.dll
Plzzzzz Helpppp!!!!!

i got the same problem
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Widcomm 5.0.1.1200 Caribou Bluetooth-Software 102 09-06-2008 13:36
Widcomm 5.0.1.802 adisor19 Bluetooth-Software 121 05-24-2007 19:52
Changing Passcode in Widcomm 5.0.1.801 Outclassed Bluetooth-Software 1 02-11-2007 23:14
Need guide to install 5.0.1.801 On Toshiba Qosmio Magice Bluetooth-Software 5 06-20-2006 07:06
SetPoint 2.22 + Widcomm 5.0.1.801 with CSR USB BT and dinovo keybd. spd303 Bluetooth-Software 0 11-21-2005 20:12

 



All times are GMT +1. The time now is 23:10.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.40919 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO