GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > Bluetooth > Bluetooth-Software


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2005, 02:21   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 38
Posts: 234
Member: 102577
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Widcomm 5.0.1.802


Hello guys and gals, i have a little gift for you all

A little new version of widcomm. I know, i know, it's the smalled point release of a widcomm version yet, but hey, it's higher then the last one :P

Got it from the Logitech Setpoint 2.46c release CD.

Get the 32 bit version here :

http://www.megaupload.com/?d=BJ0NDHW6

and the 64 bit version here :

http://www.megaupload.com/?d=PJM4IL7Y


Phantasm, hope you can patch this one for us

I'll upload the 32bit one as well.

Adi

Last edited by adisor19; 11-23-2005 at 02:34.
  Reply With Quote
Old 11-23-2005, 21:18   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Russia
Age: 43
Posts: 12
Member: 173825
Status: Offline
Thanks Meter: 0
no problem, 32 bit version "servicepack" directory is ready now....

http://www.megaupload.com/ru/?d=HKH6KNHJ

Testing please ))
  Reply With Quote
Old 11-25-2005, 17:06   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: San Antonio
Posts: 11
Member: 102513
Status: Offline
Thanks Meter: 0
All Good!

Widcomm 5.0.1.802 32 bit with above service pack works great! Another awesome patch by all you guys!



  Reply With Quote
Old 11-27-2005, 22:57   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 108
Member: 40901
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Try this for the x64 version - http://www.megaupload.com/?d=EBNPPEK0

Let me know how you get on.

Also if you get the "Bluetooth license check failed. Please make sure that the bluetooth device you are using is licensed..." please post the exact message,
there may be a number between the words CHECK and FAILED. I have placed these numbers into the various dll's so that I can see which dll is triggering this.
  Reply With Quote
Old 11-28-2005, 00:11   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 31
Member: 190415
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi, Phantasm. I got it working for like 5 minutes, maybe some minuts more when the tray icon turned red again and the message popped up "license failed bla bla.... No numbers between the words. Damnnnnn, I never had it working this long. I really thought it would stay working.
  Reply With Quote
Old 11-28-2005, 00:31   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 108
Member: 40901
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Can you overwrite this DLL (btChooser.dll) into system32

http://www.megaupload.com/?d=TK9NYZ0J

and see if it comes up with a number in the message then.

Thanks.

Phantasm
  Reply With Quote
Old 11-28-2005, 09:17   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 31
Member: 190415
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Can you overwrite this DLL (btChooser.dll) into system32

http://www.megaupload.com/?d=TK9NYZ0J

and see if it comes up with a number in the message then.

Thanks.

Phantasm
No number, sorry.
  Reply With Quote
Old 11-28-2005, 10:01   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2003
Location: on the Moon ;)
Age: 41
Posts: 2,781
Member: 21937
Status: Offline
Thanks Meter: 279
Quote:
Originally Posted by pasha1974
no problem, 32 bit version "servicepack" directory is ready now....
http://www.megaupload.com/ru/?d=HKH6KNHJ
Testing please ))
can you please upload it somewhere else ? i keep d/l the files but rar is corrupted ...
thx
  Reply With Quote
Old 11-28-2005, 15:06   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 31
Member: 190415
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Phantasm this is odd. I tried to do the same what you are doing. opening the dll's up in hex view and adding a number between words in that well known message, so you can know which dll gives the message. I've gone through all of them in the Data1.cab install package and I found only 3 files containing that message.

btchooser.dll
BtWizard.dll
BTNeighborhood.dll

after overwriting the installed ones with these, still the message appears without any number in between the words.
  Reply With Quote
Old 11-28-2005, 18:30   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 108
Member: 40901
Status: Offline
Thanks Meter: 2
its in bttray.exe as well (in 2 places), but yes I too am now getting that error and cannot figure out where its coming from.

Also when it appears, if i end-task BTTray.exe it disappears, so its definately either coming from bttray.exe or a DLL that is loaded from bttray.exe

oh and its also present in the 32bit version of the files, but ive never seen that error message pop up on any of the 32 bit releases.
  Reply With Quote
Old 11-28-2005, 19:34   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 31
Member: 190415
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Well, if you need help with testing I'm here.
  Reply With Quote
Old 11-28-2005, 23:31   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Russia
Age: 43
Posts: 12
Member: 173825
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by TRABEL
can you please upload it somewhere else ? i keep d/l the files but rar is corrupted ...
thx

Hmmm... I use latest version of RAR, try to upgrade winrar to last version.. if problem not solved, i repack with zip
  Reply With Quote
Old 12-03-2005, 01:02   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Age: 68
Posts: 11
Member: 126419
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi, does this drivers work now or not? I mean the problems because of the license...

Maybe this files will help here too?
Widcomm 5.0.1.801
  Reply With Quote
Old 12-03-2005, 01:23   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2005
Age: 38
Posts: 234
Member: 102577
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by romeo_dolorosa
Hi, does this drivers work now or not? I mean the problems because of the license...
Maybe this files will help here too?
Widcomm 5.0.1.801

Don't use the patch for the OLD version. Use the one mentioned above.

Adi
  Reply With Quote
Old 12-03-2005, 19:26   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Member: 202921
Status: Offline
Thanks Meter: 0
works perfectly for me - thank you very much!

Check out the BT Server Spy Lite application - very handy if you need to do any BT programming...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Widcomm 5.0.1.802 with Crack supertack Bluetooth-Software 0 05-20-2007 23:30
Widcomm 5.0.1.801 luckyknight Bluetooth-Software 120 04-07-2007 14:12
Widcomm 5.0.1.802 + Vaio Integrated Bluetooth - Success! ro76 Bluetooth-Software 6 02-11-2006 22:45
Confused with the 5.0.1.802 drivers... icebreeze Bluetooth-Software 0 12-12-2005 22:05
SetPoint 2.22 + Widcomm 5.0.1.801 with CSR USB BT and dinovo keybd. spd303 Bluetooth-Software 0 11-21-2005 21:12

 



All times are GMT +1. The time now is 02:44.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41402 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO