GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > Bluetooth > Bluetooth-Software

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-28-2006, 21:26   #1 (permalink)
Lum
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Liverpool, England
Age: 40
Posts: 6
Member: 145690
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Widcomm: Hands free causes delays and echo


I'm running Widcomm 5.0.1.2800 on my Car PC and trying to use the PC as a handsfree kit.

Unfortunately, the people I call are complaining that there is an echo of everything that they say, 2 seconds after they have said it.

I am also finding that Widcomm introduces a lot of delay into the system generally, so that I will start talking, and by the time the other guy hears it, he's already started talking, thinking I was silent, and we end up talking over the top of each other.


Does anyone here know a way of curing this? I think the two problems are related.

I'm running it on a 1ghz Via C3 and it's not possible to move the microphone into a position where it won't pick up the sound from the speakers.
  Reply With Quote
Old 07-31-2006, 03:34   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1
Member: 317908
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I am also having a similar issue. The voice I am hearing comes after an interruption and is of short duration. Same is the issue with the microphone voice also. Is it my PC or the wicomm driver I am using

I have a 1.3 GHZ Pentium M processor and NAV running . Do I need to do some setting.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
full and final solution of 1112 car and hand free problem tiger43 Nokia Hardware & Hardware Repair 3 10-09-2010 22:30
1112 hand free mode and show T icon on lcd AS_ADNAN440 Nokia Hardware & Hardware Repair 6 10-18-2009 17:07
w880 no sound on buzer and always hands free virrus Sony Ericsson Hardware Repair 0 04-06-2009 07:57
7210 not ringing and also no sound when using hand free kit?? infogsm Nokia Hardware & Hardware Repair 1 10-16-2004 14:49
hands free for t10 and 388 koax Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 07-06-2001 17:42

 



All times are GMT +1. The time now is 16:11.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20918 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO