GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Saras Boxes > UFS2 + UFS3-Tornadoflasher

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-31-2006, 03:35   #1 (permalink)
No Life Poster
 
.:bono:.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: _M_EAST_N_AFR_
Posts: 2,477
Member: 96141
Status: Offline
Thanks Meter: 84
1600, can't flash cnt!

i have flashed it with 3.06 3.43 4.03 4.04
always the same problem:

1st Boot Ok, DCT4, UPP: 2201
Fl0: 0x01000000-0x013FFFFF,00EC2268,Sam K8S3215ETE
Algorithm: u_amd.fia, Ver: 4.57.0
Algorithm Ok, MSID: 844543AC4D2D9992877EFBD9FA
Decoded MSID: 3E4EBAE9-0003E0C3-AA000000
Encoded FAID: 051C8F6C-02D5E253-AEFD6AA5
Area1: 0x01000000-0x0100FFFF Erased, Time: 00:00
Area2: 0x01010000-0x013BFFFF Erased, Time: 00:32
Area3: 0x013C0000-0x013EFFFF Erased, Time: 00:01
Area4: 0x017C0000-0x017EFFFF Out of Chip Bounds
Area5: 0x01FC0000-0x01FEFFFF Out of Chip Bounds
MCU Flashing Completed, Time: 00:10
Area1: 0x01380000-0x013BFFFF Erased, Time: 00:02
CNT Flashing Completed, Time: 00:00
Extracting Contents Package ...
Init Local Mode Failed
Contents Package Extracting Failed:
Process Failed, Repowering Mobile

i see a higher fia version, is it the problem or i nead a v5,xx to revive it
  Reply With Quote
Old 10-31-2006, 08:11   #2 (permalink)
No Life Poster
 
asmodi's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 797
Member: 183976
Status: Offline
Thanks Meter: 92
U Must Use Version 5.xx
  Reply With Quote
Old 11-25-2006, 09:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
spinbaaz.com's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: SWATVALLEY PAKISTAN
Age: 32
Posts: 292
Member: 277447
Status: Offline
Thanks Meter: 20
only with J-A-F you will get 100% okay result
  Reply With Quote
Old 11-25-2006, 10:00   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.:bono:.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: _M_EAST_N_AFR_
Posts: 2,477
Member: 96141
Status: Offline
Thanks Meter: 84
Quote:
Originally Posted by spinbaaz.com View Post
only with J-A-F you will get 100% okay result
no my friend, i solved my problem with 5_53, and onely with ufs.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6280 can't flash cnt using mt-box patric MT-BOX 12 02-04-2007 20:13
>>> 6280 Can't Flash Cnt <<< RNC_EBM HWK 15 01-26-2007 10:52

 



All times are GMT +1. The time now is 14:49.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.17884 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO