GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various

Various AEG, Bosch/Dancall, Toshiba, Vitel, Maxon, Sendo .... and any other Phone which can't find any serving section for it......

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-21-2012, 22:33   #1 (permalink)
Freak Poster
 
gsm8775's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 437
Member: 1645194
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Post Onda TQ150 hard reset [request]

Hi

any way to reset this phone from TIM, request phone code

  Reply With Quote
Old 09-21-2012, 22:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
.:MESSAD_RA:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: AT MY HOME
Posts: 543
Member: 261468
Status: Offline
Sonork: 100.1603116
Thanks Meter: 60
volume up +power on
menu
reset
wipe data
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:MESSAD_RA:. For This Useful Post:
Old 10-09-2012, 15:23   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Belarus
Age: 44
Posts: 14
Member: 29589
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Please help me, i am finding USB drivers for this phone Onda TQ150
  Reply With Quote
Old 06-14-2013, 14:07   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Location: The_Mobile_Pakistan
Posts: 207
Member: 145399
Status: Offline
Thanks Meter: 20
onda tq150 itself install usb drivers
  Reply With Quote
Old 09-27-2013, 05:02   #5 (permalink)
No Life Poster
 
niaz muhammad's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: pakistan
Age: 25
Posts: 2,132
Member: 1519396
Status: Offline
Sonork: 100.1612702
Thanks Meter: 861
volume up +power on
menu
reset
wipe data and pres ok botton 100% work
  Reply With Quote
Old 11-18-2013, 11:25   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 92
Member: 2042442
Status: Offline
Thanks Meter: 13
First of all you have to volume up + power on.Then go to the menu and tap the reset option.Then wipe data and your mobile will be reset.
  Reply With Quote
Old 01-29-2014, 13:59   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 31
Member: 409028
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Good job.Thanck you verry verry muck
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:51.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.24390 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO