GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Saras Boxes > Twisterflasher

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2005, 21:32   #1 (permalink)
JB7
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Age: 55
Posts: 14
Member: 50586
Status: Offline
Thanks Meter: 0
1st Boot Err: Bad Resp DCT3


i have twister box and i al trying to change language of a 6210
i have the flashfiles selected in twister_dctx, after connecting the phone i can press INFO, it gives me full details of the phone, i can even rebuild the IMEI nr, but when i press FLASH it give me error "1st Boot Err: Bad Resp DCT3"
when i press CHECK it gives me "1st Boot Err: Bad Resp UPP, 02 FF FF 72
"

what can i do ?
thx
  Reply With Quote
Old 05-13-2005, 20:21   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Age: 37
Posts: 13
Member: 127367
Status: Offline
Thanks Meter: 0
do like this

try to slow flash or xslow i will think its okay.
  Reply With Quote
Old 05-14-2005, 01:19   #3 (permalink)
JB7
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Age: 55
Posts: 14
Member: 50586
Status: Offline
Thanks Meter: 0
tried that also but no result
its weird as i can rebuild the Imei and get phone Info
  Reply With Quote
Old 05-23-2005, 19:44   #4 (permalink)
Freak Poster
 
TIENPHAT's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Age: 37
Posts: 169
Member: 121801
Status: Offline
Thanks Meter: 1
hiiiiiiiiiiiiiiiiii,cable,power button on phone when software booting mobile!
  Reply With Quote
Old 05-24-2005, 11:34   #5 (permalink)
No Life Poster
 
baboom's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Athens - Greece
Age: 51
Posts: 957
Member: 59935
Status: Offline
Thanks Meter: 129
Donate money to this user
My UFSx v1.3j can't detect or flash DCT-3 phones ... but .... with
old one v1.3h i can use check button, can read and flash DCT-3 phones !!!
I have both of them on my desktop .
Regards.
  Reply With Quote
Old 06-07-2005, 12:55   #6 (permalink)
Freak Poster
 
hrkgloballinks's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 235
Member: 129536
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Solution to 2100 insert sim problem.Can any body help?
  Reply With Quote
Old 06-07-2005, 13:05   #7 (permalink)
No Life Poster
 
maxijazz's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Kepler22
Age: 41
Posts: 962
Member: 93787
Status: Offline
Sonork: 1646397
Thanks Meter: 9
be sure that you have tia files in folder c:/programfiles/nokia/phoenix/flash..and also check your cable and socket on the phone.if these are ok,it will work good.
  Reply With Quote
Old 07-23-2005, 19:40   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2004
Age: 67
Posts: 62
Member: 69826
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by JB7
i have twister box and i al trying to change language of a 6210
i have the flashfiles selected in twister_dctx, after connecting the phone i can press INFO, it gives me full details of the phone, i can even rebuild the IMEI nr, but when i press FLASH it give me error "1st Boot Err: Bad Resp DCT3"
when i press CHECK it gives me "1st Boot Err: Bad Resp UPP, 02 FF FF 72
"

what can i do ?
thx
Please ensure that the cable gets firmly connected with the phone you are trying to flash.
  Reply With Quote
Old 07-23-2005, 19:52   #9 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
.:GSM International:.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Age: 44
Posts: 4,783
Member: 8879
Status: Offline
Sonork: 100.84016
Thanks Meter: 327
Quote:
Originally Posted by JB7
i have twister box and i al trying to change language of a 6210
i have the flashfiles selected in twister_dctx, after connecting the phone i can press INFO, it gives me full details of the phone, i can even rebuild the IMEI nr, but when i press FLASH it give me error "1st Boot Err: Bad Resp DCT3"
when i press CHECK it gives me "1st Boot Err: Bad Resp UPP, 02 FF FF 72
"

what can i do ?
thx
Hey, heres an idea, try posting this in the TWISTER support section...maybe then you will get answer you need
  Reply With Quote
Old 07-24-2005, 09:34   #10 (permalink)
JB7
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Age: 55
Posts: 14
Member: 50586
Status: Offline
Thanks Meter: 0
haha, i tried that also, but i got no answer from them
so 1 GOOD advice.... NEVER buy twister
  Reply With Quote
Old 07-28-2005, 19:51   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: johanesburg
Posts: 24
Member: 152775
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Myself i thing that you must you ram or your flash ic or your ram then flash your phone again ithing it will work 100%
  Reply With Quote
Old 07-30-2005, 13:54   #12 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: Nigeria
Age: 36
Posts: 38
Member: 113872
Status: Offline
Thanks Meter: 1
i flash nokia 3310 read ist boot ok unknown flash manufacture i have many of them the same problem please somone help fast
  Reply With Quote
Old 07-31-2005, 11:09   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: india
Age: 51
Posts: 21
Member: 165454
Status: Offline
Thanks Meter: 1
please try with PMM flash.

thank u
agani
[email protected]
  Reply With Quote
Old 07-31-2005, 11:18   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: india
Age: 51
Posts: 21
Member: 165454
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by Final
i flash nokia 3310 read ist boot ok unknown flash manufacture i have many of them the same problem please somone help fast

please try with PMM flash.

thank u
agani
[email protected]
  Reply With Quote
Old 07-31-2005, 11:55   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Afzaal's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: lets See.
Posts: 3,403
Member: 128918
Status: Offline
Thanks Meter: 282
Thumbs up Forsure

Yep Forsure if 1st boot err occured its Cable connection Err.
check ur cable and hold cable with ur phone firmly.
BR.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1st Boot Err: Bad Resp UPP, 03 00 00 72 XARiUS UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 5 10-05-2011 16:12
1st Boot Err: Bad Resp UPP, 02 FF FF 72 ficho UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 14 01-10-2010 09:28
moderator helps need ,3310 ,1st Boot Err: Bad Resp DCT3 bhogpurmail Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 14 06-11-2007 12:52
1st boot err: Bad Resp DCT3. HELP..... etgo Twisterflasher 11 04-11-2005 20:55
1st Boot Err: Bad Resp Ufs graca Twisterflasher 2 05-27-2004 12:12

 



All times are GMT +1. The time now is 04:02.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44501 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO