GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Saras Boxes > Twisterflasher

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-31-2007, 15:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: kumasi Ghanai۩
Age: 5
Posts: 2,130
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161 htsghana
Thanks Meter: 391
dct3 rebuild imei function not working

please i am using the new version of twister sorftware for nokia but dct3 rebuld imei part not working why.please if there is any other solution plz tel me here.thanks in advance
  Reply With Quote
Old 03-31-2007, 16:55   #2 (permalink)
No Life Poster
 
imran_qasim's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: PAKISTAN
Age: 35
Posts: 1,794
Member: 133436
Status: Online
Sonork: 100.1577364
Thanks Meter: 190
state your problem clearly this doesn't make any sense that what is problem with you so try to post the log or try to post the problem picture and state it in more brief description about problem.


Take Care
ENJOY
  Reply With Quote
Old 04-01-2007, 02:24   #3 (permalink)
opo
No Life Poster
 
opo's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Shenzhen China
Age: 58
Posts: 1,091
Member: 16350
Status: Offline
Sonork: 110823
Thanks Meter: 42
On latest DCT3 you canot change imei, but you can rewrite the original one in case of ?????? or 12345678, on oldest one you can change the IMEI. There is a procedure, described here in the forum(must use search button), on how to do it. First you must reprogram the Eprom area, and only then change the IMEI....
  Reply With Quote
Old 04-07-2007, 20:54   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Age: 29
Posts: 8
Member: 470894
Status: Offline
Thanks Meter: 0
change IMEI on old phones

Hello, I will like to know wich old model of nokia or other mark I can use for change the IMEI, and with wich software I have to use.
Don't worry that this in my country is not illegal, please help me.
Thanks in advance.
Hector from Cuba.

Quote:
Originally Posted by opo View Post
On latest DCT3 you canot change imei, but you can rewrite the original one in case of ?????? or 12345678, on oldest one you can change the IMEI. There is a procedure, described here in the forum(must use search button), on how to do it. First you must reprogram the Eprom area, and only then change the IMEI....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rebuild IMEI function missing Bmt_HR UST Pro II 5 01-11-2007 18:05
ZM60 IMEI function not working Bakl Samsung (USB-Smart) 3 05-26-2006 08:54
903SH OTP Check Disable function not working. isdnman Cruiser Suite 1 10-29-2005 12:09
Direct Unlock function not working bitz Cruiser Suite 1 12-04-2004 15:36

 



All times are GMT +1. The time now is 03:30.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23752 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO