GSM-Forum

GSM-Forum (http://forum.gsmhosting.com/vbb/)
-   Sony Ericsson Hardware Repair (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f261/)
-   -   camera is not working in k750i (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f261/camera-not-working-k750i-406293/)

dollar4420 05-26-2007 16:44

camera is not working in k750i
 
hi to all of you

well i m using k750i but its camera not working.. its says open the lens cover??
so give me some suggestions or give any trick which can make my camera working.

Buttsb 05-26-2007 16:51

its the hardware problem
check camera strip jeck or try new camera

ZoHaiB_(FoneGSM) 05-26-2007 17:16

read this
 
1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dollar4420 (Post 2469897)
hi to all of you

well i m using k750i but its camera not working.. its says open the lens cover??
so give me some suggestions or give any trick which can make my camera working.

that's happend if u change ur case and during changing u break Camra lens button.

So u need to change it's camra lens. or if u understand repairing u can repair this. making a Jumper .....

or if it's not changing a case problem u need to flash the fone it's will be fine other wise u need to change camra.

also check this
take care

E
N
J
O
Y

zullu2004 06-29-2007 07:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dollar4420 (Post 2469897)
hi to all of you

well i m using k750i but its camera not working.. its says open the lens cover??
so give me some suggestions or give any trick which can make my camera working.

have same problem mate, try this solution

jaggi 06-29-2007 07:42

change flex ur problem will b solved

fastlink Jogja 06-29-2007 20:49

i think zullu 2004 right. most problem because lens cover switch broken so sensor to switch on camera fail. jumper two point will solved problem.


fastlink

kennyt1 07-19-2007 08:59

jump 2 points? please post picture..i also face this problem. I tried to changed flex cable & camera lens, still the same " open the camera lens cover" please help & advice.:confused:

oss001 07-20-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by dollar4420 (Post 2469897)
hi to all of you

well i m using k750i but its camera not working.. its says open the lens cover??
so give me some suggestions or give any trick which can make my camera working.

disconect the switch near the flash on the back of the cover am sure it will solve ur problem
:)

bebek guling 07-21-2007 04:03

if i go to open camera in menus return to menus again.please help...

NizamSLM 07-21-2007 05:33

working thanks pro..........................

love_love2006 02-20-2008 15:07

Hello to ALL,
whenever i open the camera from menu, it returns back to menu.I had tried changing the patta of camera but it is not working.
Please I am Requesting to all of the members please help me to solve my problem
PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PZLZ PZLZ PZLZ

boss_arnaldo 02-20-2008 22:58

if i go to open camera in menus return to menus. help me

boss_arnaldo 02-20-2008 22:59

thanks................

lala321 04-09-2008 15:03

Quote:

Originally Posted by zullu2004 (Post 2543950)
have same problem mate, try this solution

Thank you, this really is a solution.

Pyr0Beast 04-09-2008 16:47

if i go to open camera in menus return to menus. help me

Same here .. would appreciate any help given.


All times are GMT +1. The time now is 01:49.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -

Page generated in 0.29535 seconds with 5 queries

SEO by vBSEO