GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson Hardware Repair

Sony Ericsson Hardware Repair Post here your Hardware Repairing Hints or Problems with SonyEricsson and Sony Phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-19-2007, 08:06   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: Bulgaria
Age: 27
Posts: 253
Member: 37668
Status: Offline
Thanks Meter: 14
J100i problem with speaker

Hi, I've J100 with no sound in earphone.The speaker is OK 32 Ohms, the ways are OK. When I run the loopback test ( #890# ) the speaker is working, but when I make a call it's mute....

Please, give idea !

Thx in advance.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to IvailoShopov For This Useful Post:
Old 12-06-2007, 01:13   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 64
Member: 575834
Status: Offline
Thanks Meter: 1
voicelopback parameter 0 : speaker problem ...help...
  Reply With Quote
Old 03-19-2008, 13:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: .ro +40-724-AIRBOY
Age: 35
Posts: 337
Member: 13459
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Strange problem in J100i, I can hear the microphone loopback test, even when I make call, I can hear the noise provided by microphone, in the earpiece. But there is no sound coming from the network (robot, or other party). What can be the problem?
  Reply With Quote
Old 04-23-2008, 12:59   #4 (permalink)
No Life Poster
 
..::My3gtech::..'s Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Mobile solution at Pak_Lahore
Age: 36
Posts: 986
Member: 158032
Status: Offline
Thanks Meter: 331
Me too have two set with this fault the speaker is ok and the loop test is also working with this code ( #890# ) any solution..

BR
Omairbutt786
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ..::My3gtech::.. For This Useful Post:
Old 09-10-2008, 13:37   #5 (permalink)
No Life Poster
 
singhdeep's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: country of five rivers
Posts: 937
Member: 395477
Status: Offline
Sonork: 100.1602978
Thanks Meter: 139
i think no any solution for this
i have 3 phones of this problam but no any solution
  Reply With Quote
Old 09-12-2008, 12:39   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Age: 30
Posts: 13
Member: 586603
Status: Offline
Thanks Meter: 6
chargeng not save plz help me
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
n73 big problem with speaker biniesh_08 Nokia Hardware & Hardware Repair 2 12-28-2010 06:46
8800 problem with speaker robinhood UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 4 07-11-2008 15:14
me45 -> s45i = problem with speaker siemensmaniac x1x to x45/x50 4 07-08-2008 09:28
problem with speaker with K700i boria Sony Ericsson Hardware Repair 4 09-24-2006 21:23
8310 problem with speaker gosev Nokia Hardware & Hardware Repair 3 04-02-2004 08:40

 



All times are GMT +1. The time now is 01:36.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21500 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO