GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson Hardware Repair

Sony Ericsson Hardware Repair Post here your Hardware Repairing Hints or Problems with SonyEricsson and Sony Phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2007, 16:44   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 40
Posts: 487
Member: 143156
Status: Offline
Thanks Meter: 95
K800 Camera Is Problem Not Working Please Help All


k800 camera failure

when try to open camera it say's another aplication is running...
OR BLACK SCREEN BUT TAKE IS OK FLASH AND RED LIGHT
PICTURE IS DARK
I TEST TO CLEAN FLAT BUT PROBLEM IS STILL
PLEASE HELP ME ANY PIC
THANKX FOR ALL
  Reply With Quote
Old 02-02-2007, 16:57   #2 (permalink)
No Life Poster
 
salo_ustad's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Z <> A
Age: 45
Posts: 769
Member: 413160
Status: Offline
Sonork: 100.1657278
Thanks Meter: 96
change the camera
br
  Reply With Quote
Old 02-02-2007, 20:41   #3 (permalink)
Freak Poster
 
malcomxyz's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 140
Member: 68105
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by salo_ustad View Post
change the camera
br
No...its a problem with flex.....i also had this problem.
  Reply With Quote
Old 02-05-2007, 14:10   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Member: 287164
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Yes, u must change another camera module , today i've just changed it, it's ok
  Reply With Quote
Old 02-15-2007, 09:49   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Everywhere
Posts: 264
Member: 249836
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by adelking View Post
k800 camera failure

when try to open camera it say's another aplication is running...
OR BLACK SCREEN BUT TAKE IS OK FLASH AND RED LIGHT
PICTURE IS DARK
I TEST TO CLEAN FLAT BUT PROBLEM IS STILL
PLEASE HELP ME ANY PIC
THANKX FOR ALL
I got the same problem as well, but my one is water damaged. I'll try clean and reflow. hopefully it will solve the problem.

Br
  Reply With Quote
Old 03-26-2007, 13:55   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Everywhere
Posts: 264
Member: 249836
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by evolutionmobile View Post
I got the same problem as well, but my one is water damaged. I'll try clean and reflow. hopefully it will solve the problem.

Br
Try replace new camera but still no help.
Please help.
  Reply With Quote
Old 03-26-2007, 14:58   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Everywhere
Posts: 264
Member: 249836
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by evolutionmobile View Post
I got the same problem as well, but my one is water damaged. I'll try clean and reflow. hopefully it will solve the problem.

Br
Try replace new camera but still no help.
Please help.
  Reply With Quote
Old 04-05-2007, 15:17   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 40
Posts: 487
Member: 143156
Status: Offline
Thanks Meter: 95
Quote:
Originally Posted by malcomxyz View Post
No...its a problem with flex.....i also had this problem.
thank you yes this right problex is flex cable camera i sloved problem with replace camera
thankx all
sorry bad english
  Reply With Quote
Old 04-05-2007, 23:22   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 93
Member: 394317
Status: Offline
Thanks Meter: 21
check flex and check camera coil..and parts..
  Reply With Quote
Old 07-31-2007, 14:19   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2005
Location: france
Age: 38
Posts: 67
Member: 187077
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I had the same problem. I have resolde the flex connector and the mainboard connector and now it's ok.
Good luck.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
920SC Camera n meadi not working please help me.... saajith Z3X-Team Products 22 06-18-2009 14:23
5610 camera not work please help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee sanamsanam Nokia Hardware & Hardware Repair 0 08-23-2008 22:38
K800 Camera Is Problem Not Working Please Help All gsm4sp Sony Ericsson Hardware Repair 3 05-21-2008 15:01
6220 RH20 IMEI patching is not working! Please help! KUBAT1 MT-BOX 0 07-06-2006 10:45

 



All times are GMT +1. The time now is 08:30.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32260 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO