GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson Hardware Repair

Sony Ericsson Hardware Repair Post here your Hardware Repairing Hints or Problems with SonyEricsson and Sony Phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2015, 16:06   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 77
Member: 544557
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Sony Xperia T3 D5103 not recognizing sim card


Hi, i have Sony Xperia T3 and the problem is that phone does not read sim card. Phone was dropped. I am looking for diagram or maybe sim ways. Any help will be appreciated.
  Reply With Quote
Old 10-07-2015, 12:28   #2 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 57
Member: 423088
Status: Offline
Thanks Meter: 11
I have the same problem ??? no answer...
  Reply With Quote
Old 10-16-2015, 12:15   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 14
Member: 2391436
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I have the same problem, with two t3 anybody that solve this problem??
  Reply With Quote
Old 10-16-2015, 12:28   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: Kanada
Posts: 2,208
Member: 737720
Status: Offline
Thanks Meter: 1,417
change the sim slot and ur problem gonna be solved...............
  Reply With Quote
Old 10-16-2015, 13:00   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 14
Member: 2391436
Status: Offline
Thanks Meter: 1
i tried this , but no result, the same
  Reply With Quote
Old 10-17-2015, 11:24   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 77
Member: 544557
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I think most people tried to replace sim reader...........
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to veedo For This Useful Post:
Old 11-21-2015, 02:32   #7 (permalink)
No Life Poster
 
watari31's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: brunei
Age: 39
Posts: 1,259
Member: 141262
Status: Offline
Thanks Meter: 334
got same problem

i tried changed simcard reader still same problem no luck.. possible got cut line from the simcard line...
  Reply With Quote
Old 11-23-2015, 09:29   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 11
Member: 2456912
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I just am helpp
  Reply With Quote
Old 11-24-2015, 04:02   #9 (permalink)
No Life Poster
 
watari31's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: brunei
Age: 39
Posts: 1,259
Member: 141262
Status: Offline
Thanks Meter: 334
hello guyz just following up if there's any solution...
  Reply With Quote
Old 02-07-2016, 10:09   #10 (permalink)
No Life Poster
 
llcoolr's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: ALGERIA W09 EL-AFFROUN
Posts: 3,246
Member: 53408
Status: Offline
Sonork: 100.1593951
Thanks Meter: 1,013
this may help u


just hit thanks button

Attached Images
File Type: jpg Sans titre.JPG (553.5 KB, 1393 views)
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to llcoolr For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-19-2016, 21:07   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Location: Dabrowa Bialostocka/Poland
Posts: 256
Member: 280760
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Line is ok, but phone still answer no sim,
  Reply With Quote
Old 09-01-2016, 16:30   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Member: 1484307
Status: Offline
Thanks Meter: 1
does anybody have schematic of this phone? it's so hard to find
  Reply With Quote
Old 10-20-2016, 10:55   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 81
Member: 242825
Status: Offline
Thanks Meter: 7
The problem is Sim Card detection. Reflow CPU
  Reply With Quote
Old 12-02-2016, 10:30   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: MARSEILLE
Posts: 113
Member: 226264
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by bamos66 View Post
the problem is sim card detection. Reflow cpu
what solution i have one same pblm
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dal-iss For This Useful Post:
Old 03-21-2017, 00:22   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 20
Member: 2630153
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I have same problem, error invalid sim. Reader changed, ways are good, antenna and antenna cable and connectors looking good... Any solution???



Sent from mTalk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to servis_null For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 14:15.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37400 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO