GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson Hardware Repair

Sony Ericsson Hardware Repair Post here your Hardware Repairing Hints or Problems with SonyEricsson and Sony Phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2005, 18:49   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Age: 44
Posts: 9
Member: 152369
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Red face T610 Automatic Handsfree


Port: H/Free
Sony Ericsson goes into handsfree mode soon after started. tried everything from resetting all settings to flash the phone. I am dead sure its a hardware problem. Anyone has the solution..help please. Or schematics available with anybody. Thanks everyone.
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 20:11   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Age: 45
Posts: 109
Member: 59979
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Check connecter handset.
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 20:17   #3 (permalink)
Freak Poster
 
BHARGAV's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: HYDERABAD
Posts: 485
Member: 126000
Status: Offline
Sonork: 100.1593044
Thanks Meter: 110
clean board and check earphone socket also.and set in settings auto anser off.
  Reply With Quote
Old 07-01-2005, 20:26   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Platijet's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Greece
Age: 42
Posts: 3,344
Member: 26279
Status: Offline
Thanks Meter: 267
schematics is allready free-search before ask-

about your roblem:reflow or change matrix close to connector
  Reply With Quote
Old 07-03-2005, 10:40   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Age: 44
Posts: 9
Member: 152369
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Wheres the schematic for T610. I searched for it before asking. If u have please tell me. Thanks.
  Reply With Quote
Old 07-04-2005, 13:31   #6 (permalink)
Freak Poster
 
gogomit's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Sofia,Bulgaria
Posts: 346
Member: 13917
Status: Offline
Thanks Meter: 14
I seem to have solved the h/free problem by running a 1K resistor between pin 7 (tx) and pin 11 (vcc). The resistor can be run inside the connector block of the T610
  Reply With Quote
Old 07-05-2005, 08:27   #7 (permalink)
Freak Poster
 
mobilesmith's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: mal
Age: 41
Posts: 349
Member: 117968
Status: Offline
Thanks Meter: 27
the solution is already posted.. only if u r wise enough....
  Reply With Quote
Old 07-06-2005, 11:12   #8 (permalink)
Freak Poster
 
gogomit's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Sofia,Bulgaria
Posts: 346
Member: 13917
Status: Offline
Thanks Meter: 14
but the solution is working.tested by me on t68i
  Reply With Quote
Old 07-06-2005, 11:18   #9 (permalink)
Freak Poster
 
gogomit's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Sofia,Bulgaria
Posts: 346
Member: 13917
Status: Offline
Thanks Meter: 14
but the solution is working.tested by me on t68i
  Reply With Quote
Old 06-19-2007, 17:08   #10 (permalink)
Freak Poster
 
AlgMUR's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: ***www.meetandmoney.com***
Age: 40
Posts: 263
Member: 72109
Status: Offline
Thanks Meter: 22
hello
is there any solution for t610 headset free
thanks
  Reply With Quote
Old 06-20-2007, 07:03   #11 (permalink)
No Life Poster
 
John(LMT)'s Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: "Alfa-Gsm"
Posts: 513
Member: 507536
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Quote:
Originally Posted by AlgMUR View Post
hello
is there any solution for t610 headset free
thanks
bro, change the audio ic, i had the same problem, 100% solved.
  Reply With Quote
Old 03-01-2008, 12:38   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Uruguay
Posts: 5
Member: 523042
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Hi, i changed the nahdui ic, and nacing..., in this moment don't have this ic and the handsfree are auto detected, something have a solution... please...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
t610 stuck in handsfree profile extremeseby Sony Ericsson Hardware Repair 1 10-09-2008 09:43
t610 port handsfree Lucky Titico Sony Ericsson Hardware Repair 4 08-16-2008 19:23
help ... t610 handsfree profile ..:MumbaiGsm:.. Sony Ericsson Hardware Repair 2 08-15-2007 20:36
T610 when u isert the sim card phone automatically on and off GSM MIND Sony Ericsson 0 09-04-2004 11:22
8310 handsfree --> 6310i handsfree Bads Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 08-30-2002 02:49

 



All times are GMT +1. The time now is 21:50.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38083 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO