GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson Hardware Repair

Sony Ericsson Hardware Repair Post here your Hardware Repairing Hints or Problems with SonyEricsson and Sony Phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2009, 08:54   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 256
Member: 199202
Status: Offline
Thanks Meter: 37
w200 no signaL???


NO SIGNAL SE W200
i check the +vcc that is ok
2nd i replace the p/a but still same problem
what is the antenna ways any body send it , thanks advance
  Reply With Quote
Old 03-27-2009, 10:32   #2 (permalink)
Freak Poster
 
dreameye's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: sri lanka
Age: 33
Posts: 428
Member: 728801
Status: Offline
Thanks Meter: 67
dear

check antena sticker & its contact then flash with setool with good flash

i think your problem will be solve
  Reply With Quote
Old 03-27-2009, 15:05   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 256
Member: 199202
Status: Offline
Thanks Meter: 37
Quote:
Originally Posted by dreameye View Post
dear

check antena sticker & its contact then flash with setool with good flash

i think your problem will be solve

here before i try but same problem
  Reply With Quote
Old 04-06-2009, 11:29   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 12
Member: 950765
Status: Offline
Sonork: yudi
Thanks Meter: 2
try to up grade cid bro
  Reply With Quote
Old 04-06-2009, 13:16   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 157
Member: 384098
Status: Offline
Thanks Meter: 33
try to flash with different version.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony Ericsson W200 loses signal Hernan Sony Ericsson Hardware Repair 0 08-26-2009 18:32
Help... Nokia 6600 - no signal on speaker, no signal on buzzer. Normunds Nokia Hardware & Hardware Repair 6 12-17-2008 08:20
6310 No Signal No Signal frandau Nokia Hardware & Hardware Repair 1 05-18-2005 12:40
nokia phones with network+full signal then NO SIGNAL AND NO NETWORK NAME .!! makona Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 07-22-2002 16:20
3310 has signal but no signal strength indicator brittnee Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 04-23-2001 03:01

 



All times are GMT +1. The time now is 14:07.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28306 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO