GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Sony Ericsson Hardware Repair

Sony Ericsson Hardware Repair Post here your Hardware Repairing Hints or Problems with SonyEricsson and Sony Phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-25-2007, 08:32   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 441
Member: 340774
Status: Offline
Thanks Meter: 164
z530i show config. eror after software


i flash myphone z530i with cruiser. the software is ok but when i insert sim it shows a msg. of service provider chk settings somethin like that what i do? how can i unlock it.. i also try coustmize FS but it wants RSA unlock.. i also onlock rsa and flash it again but problem is still same..
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 08:40   #2 (permalink)
No Life Poster
 
raezak's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Badong's Junkshop
Posts: 2,746
Member: 260632
Status: Offline
Thanks Meter: 637
use other gadgets like se tool mate ... put right main and fs in setting tab check complete phone



br
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 08:43   #3 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Sep 2006
Age: 38
Posts: 1,326
Member: 354557
Status: Offline
Thanks Meter: 595
so if u ahve cruiser then use this setup
1/rsa
2/costumiz
3/flash fs
4/flash main flash
u r mobile ok
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 08:43   #4 (permalink)
Product Supporter
 
stan1comm's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Age: 35
Posts: 1,460
Member: 609952
Status: Offline
Sonork: 100.1574492
Thanks Meter: 154
try to use fs button with cruiser box it,s work 100%

[email protected]
[email protected]
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 08:43   #5 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Sep 2006
Age: 38
Posts: 1,326
Member: 354557
Status: Offline
Thanks Meter: 595
and post result thankx
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 08:47   #6 (permalink)
No Life Poster
 
rose4u86's Avatar
 
Join Date: May 2007
Age: 33
Posts: 1,537
Member: 500858
Status: Offline
Sonork: 1589054
Thanks Meter: 392
If U Have Cruisrr Then Go In Flash Tab And Just Click On Custimez Fs And If U Have S.e.t.o.ol Then Go To Setting And Just Clcik On Complete The Phone And Click On Flash
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 08:52   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 441
Member: 340774
Status: Offline
Thanks Meter: 164
thx a lot, ya i gonna to try. boht shukria jee
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 09:20   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 441
Member: 340774
Status: Offline
Thanks Meter: 164
i try but all in vain.. the problem is still same i also try rsa and then i coustmize fs and then restore but all in vain.. i ve only cruiser
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 09:22   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 441
Member: 340774
Status: Offline
Thanks Meter: 164
Z530i_CXC1250454_Generic_R6DA001_Red49.cz53sw
Z530i_CXC1250290_CentEurope_R6DA002_Red49.cz53fs. i,m using these files for flash
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 09:23   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 441
Member: 340774
Status: Offline
Thanks Meter: 164
plz help me thx in advance plz plz its very urgent
  Reply With Quote
Old 10-25-2007, 10:30   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: indonesia
Posts: 32
Member: 570614
Status: Offline
Thanks Meter: 10
if u're ready full flash
try
attach phone
unlock rsa
attach phone
flash gdfs in main with cheklist customise
restore firmware
unlock

may be can help u

regard

Last edited by Aridian_mobile; 10-25-2007 at 10:38.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6630 after flash show system erore(ANSWERED) aukonline MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 9 07-25-2011 08:42
k510 showing config eror after flash vinkle Sony Ericsson Hardware Repair 6 03-27-2008 21:15
z530i show onlu SE logo patric Cruiser Suite 8 03-15-2007 18:12
W810 Show Rsa Erore aukonline MT-BOX 1 03-10-2007 21:41
When i instal smart moto 2.08 show this ERore aukonline Smart-Clip 1 12-27-2006 08:55

 



All times are GMT +1. The time now is 15:23.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35399 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO