GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2008, 08:56   #1 (permalink)
No Life Poster
 
delax2006's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Davao Phil
Posts: 500
Member: 305365
Status: Offline
Thanks Meter: 85
I cant update my smart-clip..

I was on updating my smart-clip then suddenly my internet connection
down... now I cant update anymore...

Im using a dial-up connection only..

here is the log

SmartClip update software 2.07
Warning: make sure you use power adapter!

Clip serial: 265886***
Firmware version: 4.05
login... (12002) (12002)
Clip serial: 265886***
Firmware version: 4.05
login... (12002)

Smart-clip team help..
  Reply With Quote
Old 02-14-2008, 08:59   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,446
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 594
@ delax2006,

Please save log file and send it with the description of the problem to support[at]smart-clip.com



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 02-14-2008, 09:03   #3 (permalink)
No Life Poster
 
delax2006's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Davao Phil
Posts: 500
Member: 305365
Status: Offline
Thanks Meter: 85
thank you... is it possible that my clip will work again?
  Reply With Quote
Old 02-14-2008, 09:07   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,446
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 594
@ delax2006,

Please send log file and wait for the reply.



Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 02-14-2008, 09:13   #5 (permalink)
No Life Poster
 
delax2006's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Davao Phil
Posts: 500
Member: 305365
Status: Offline
Thanks Meter: 85
problem solve... I just restart my browser...

Thank you for the reply...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant register my smart-clip at bootloader manager KitoChong Smart-Clip 6 02-10-2010 15:15
Problems updating my Smart-Clip please help me Smart-Clip Team tito millo Smart-Clip 1 09-22-2007 11:22
SC team plz help me i cant use my smart clip help elsokary Smart-Clip 13 07-17-2007 13:58
help me plese i cant update my smart clip fera Smart-Clip 1 01-14-2006 22:02
i cant use my smart clip to flash gbada Smart-Clip 8 08-01-2005 16:36

 



All times are GMT +1. The time now is 06:11.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.24374 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO