GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-26-2005, 13:14   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2004
Age: 36
Posts: 928
Member: 82155
Status: Offline
Thanks Meter: 33
i cant use my smart clip to flash

i have update my clip to the latest version 2.15 i have try to get the licenced for smart moto on my clip but i do not know how to go about it somebody giude me

Last edited by gbada; 07-26-2005 at 15:37.
  Reply With Quote
Old 07-26-2005, 14:33   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Age: 35
Posts: 1,363
Member: 49581
Status: Offline
Thanks Meter: 73
You can find on the offcial Support Site ~

Here
  Reply With Quote
Old 07-30-2005, 14:47   #3 (permalink)
No Life Poster
 
..:HGSM:..'s Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 41
Posts: 521
Member: 62419
Status: Offline
Thanks Meter: 65
hi
i m new for smart clip i have sum problem to use smart clip for flashing C330 ...i connect m'y phone but !..phone not found !.. whay !
help me plz
  Reply With Quote
Old 07-30-2005, 15:04   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ziko's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Here
Age: 50
Posts: 653
Member: 16916
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Connect switched ON phone to Smart Clip USB, start Smartmoto, choose Smart Clip USB on the top , and press SEARCH

Then go to FLASH TAB, select file and start to flash.
Make full beckup first (BECKUP TAB)


wbr
  Reply With Quote
Old 07-30-2005, 15:10   #5 (permalink)
Freak Poster
 
MELDON BA's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: QUIAPO,MANILA CITY PLAZA
Posts: 292
Member: 65015
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Press Connect First. To Connect Smartclip To Computer.
  Reply With Quote
Old 07-31-2005, 12:02   #6 (permalink)
No Life Poster
 
..:HGSM:..'s Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 41
Posts: 521
Member: 62419
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Wink Problem with SmartMoto

hi
i can't use smartMoto
no phone found....
and now whene i put the phone i have this message .. loock iun the joint picture
thnaks in advance for your help
Attached Images
File Type: jpg Sans titre.JPG (56.1 KB, 29 views)
  Reply With Quote
Old 08-01-2005, 14:40   #7 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,180
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,542
Connect your phone to the PC usb port directly & install all drivers. Then try to detect it with SmartMoto.



BR
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 08-01-2005, 15:01   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 14
Posts: 103
Member: 93744
Status: Offline
Thanks Meter: 1
@SC_SUPPORT where we can get all motorola usb drivers..
  Reply With Quote
Old 08-01-2005, 15:36   #9 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,180
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,542
Universal driver for all P2K models is available within SmartMoto directory ( SmartMoto install folder
\drivers\p2k.sys). To install the driver: connect your handset to the PC, system will detect a new device, locate the driver
and run the installation as many times as system will require it.



BR
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant register my smart-clip at bootloader manager KitoChong Smart-Clip 6 02-10-2010 14:15
I cant update my smart-clip.. delax2006 Smart-Clip 4 02-14-2008 08:13
SC team plz help me i cant use my smart clip help elsokary Smart-Clip 13 07-17-2007 12:58
help me plese i cant update my smart clip fera Smart-Clip 1 01-14-2006 21:02
Want2Buy: Smart-clip or clone smart-clip to flash/repair my moto. Shved Sell ur Old and Used Stuff 2 12-23-2005 19:36

 



All times are GMT +1. The time now is 15:08.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32671 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO