GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2008, 09:08   #1 (permalink)
No Life Poster
 
RNC_EBM's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: La Union Philippines
Posts: 5,281
Member: 101860
Status: Offline
Sonork: 100.1582168 100.77603
Thanks Meter: 5,830
Donate money to this user
>>> K1s - Unlocking phone... OK - BUT NOT UNLOCK <<<

>>> K1s - Unlocking phone... OK - BUT NOT UNLOCK <<<







Quote:
SmartMoto 3.08
S-Card: RNC_EBM Smart-Clip dongle, v 2.06, assigned Smart-Clip: RNC_EBM Europe, initializing... OK
Clip serial: RNC_EBM, version: 4.06, initializing... OK
Searching for phone... found Motorola Phone (K1/s), getting test interface... OK
Model K1/s
Firmware R47121_G_08.01.11R
Switching to flash mode... OK [S Flash Neptune LTE2]
Reading phone boot version... D.C0
Sending boot... OK
Stored temporary backup to C:\Program Files\GsmServer\SmartMoto\temporary backup\bkp_F9018D4DCC552408.bk_
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found Motorola Phone (K1/s), getting test interface... OK
Switching to flash mode... OK [S Flash Neptune LTE2]
Reading phone boot version... D.C0
Sending boot... OK
Erasing flash memory OK
Sending firmware OK
Searching for phone... found S Flash Neptune LTE2
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... found S Flash Neptune LTE2
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 0.00
Reading flash id... Intel - M18LR512A
Phone group: V3re
Hardware IMEI: 35920601RNC_EBM
IMEI OTP status: locked
Security area saved to "PDS for S Flash Neptune LTE2 35920601RNC_EBM (3).mbk"
Performing restore from temparary backup file C:\Program Files\GsmServer\SmartMoto\temporary backup\bkp_F9018D4DCC552408.bk_
Restore OK
Unlocking phone... OK


NOTE:

I'm USING ORIGINAL SMART TESTPOINT V2.




br

RNC_EBM

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to RNC_EBM For This Useful Post:
Old 02-14-2008, 09:12   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.Tinkertrain's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11,446
Member: 229997
Status: Offline
Thanks Meter: 594
@ RNC_EBM,

Check your PM, please.




Best Regards
Smart-clip team
www.smart-clip.com
www.scoutdongle.com
www.GsmServer.com
www.boot-loader.com
www.smart-unlocker.com
  Reply With Quote
Old 02-14-2008, 10:14   #3 (permalink)
No Life Poster
 
RNC_EBM's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: La Union Philippines
Posts: 5,281
Member: 101860
Status: Offline
Sonork: 100.1582168 100.77603
Thanks Meter: 5,830
Donate money to this user
@SmartClip Team

can u upload firmware for K1s at bootloader sir ?, the firmware that you test to unlocked k1s before releasing NEW smartmoto that support K1s, maybe it can be unlock.

i'll wait the file, maybe tomorrow the customer will be back again and i'll try again to unlock.


br

RNC_EBM
  Reply With Quote
Old 02-14-2008, 10:37   #4 (permalink)
No Life Poster
 
RNC_EBM's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: La Union Philippines
Posts: 5,281
Member: 101860
Status: Offline
Sonork: 100.1582168 100.77603
Thanks Meter: 5,830
Donate money to this user
this is same like this i've try to unlock



and i think, it's came from here


br

RNC_EBM
  Reply With Quote
Old 02-27-2008, 20:47   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 30
Posts: 242
Member: 148674
Status: Offline
Thanks Meter: 14
have the same problem Got a k1s from Rogers. SmartMoto said unlock...OK..but still locked...
  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 13:26   #6 (permalink)
No Life Poster
 
BCcommunication's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: MX-KEY is the BEST
Age: 32
Posts: 937
Member: 76456
Status: Offline
Sonork: 100.1579869
Thanks Meter: 57
i have test point error can anybody help me
  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 14:23   #7 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 22,069
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 39,968
Quote:
Originally Posted by BCcommunication View Post
i have test point error can anybody help me
What TP cable you're using? Use SmartTP Cable v2.0 only



Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 15:30   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Elioni's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Tirana Albania
Age: 37
Posts: 636
Member: 141682
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Same too me.
Searching for phone... found Motorola Phone (K1/s), getting test interface... OK
Model K1/s
Firmware R47121_G_08.01.11R
Switching to flash mode... OK [S Flash Neptune LTE2]
Reading phone boot version... D.C0
Sending boot... OK
Stored temporary backup to C:\Program Files\GsmServer\SmartMoto\temporary backup\bkp_F90197358E8D4858.bk_
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found Motorola Phone (K1/s), getting test interface... OK
Switching to flash mode... OK [S Flash Neptune LTE2]
Reading phone boot version... D.C0
Sending boot... OK
Erasing flash memory OK
Sending firmware OK
Searching for phone... found S Flash Neptune LTE2
Switching to flash mode... OK
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found S Flash Neptune LTE2
Switching to flash mode... OK
Reading phone boot version... 0.00
Reading flash id... Intel - M18LR512A
Phone group: V3re
Hardware IMEI: 359206010293504
IMEI OTP status: locked
Security area saved to "PDS for S Flash Neptune LTE2 359206010293504.mbk"
Performing restore from temparary backup file C:\Program Files\GsmServer\SmartMoto\temporary backup\bkp_F90197358E8D4858.bk_
Restore OK
Unlocking phone... OK

Phonne still locked i am using TP v2.0
  Reply With Quote
Old 03-02-2008, 05:24   #9 (permalink)
Freak Poster
 
gsmcall's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 49
Posts: 231
Member: 159133
Status: Offline
Thanks Meter: 9
i use smart tp v2.0 unlock for K1/s "R47121_G_08.01.11R", unlock ok,but not unlock!
  Reply With Quote
Old 03-02-2008, 10:01   #10 (permalink)
Freak Poster
 
hrkgloballinks's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 246
Member: 129536
Status: Offline
Thanks Meter: 9
when will support flash file for k1s be released.This process have made me to kill a phone and have mailed throughh bootloader nobody is respondig to my case.
  Reply With Quote
Old 03-11-2008, 05:04   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Member: 399686
Status: Offline
Thanks Meter: 0
me too,k1s unlock but sim card it is locked!! i use smartclip 3.12.why?
  Reply With Quote
Old 03-11-2008, 05:52   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 30
Posts: 242
Member: 148674
Status: Offline
Thanks Meter: 14
any help on this issue?...still waiting for support...
  Reply With Quote
Old 03-11-2008, 06:26   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Lhick's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: InsideOut
Posts: 5,664
Member: 333359
Status: Offline
Thanks Meter: 90
Strange No Clear Answer or Explanation from SC Team about this issue.
  Reply With Quote
Old 03-11-2008, 06:59   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16
Member: 715076
Status: Offline
Thanks Meter: 0
This K1s is locked with 16-digits code, that can be bought from provider server.
  Reply With Quote
Old 03-11-2008, 07:11   #15 (permalink)
Freak Poster
 
jhepoy_org's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HP Mnla,Philippines
Age: 28
Posts: 287
Member: 247410
Status: Offline
Thanks Meter: 127
i have same problem unlocking ok but phone still lock.....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K1s Unlocking Phone ok But Set is Show Connect Service Provider Qaisar Mahmood Smart-Clip 1 06-02-2008 10:54
Vodafone Unlock Ok.........but Not Unlock pavitter Infinity-Box 3 05-08-2008 10:09
x6-2 flashing ok unlock took credit but not unlocked multimedia box SMTi 2 04-24-2008 05:45
A1000 on soft unlock ok, but not unlocked kimo59 Smart-Clip 0 03-26-2007 12:29
MYX2-2 unlock ok but not unlocked zeozea Redbox 2 12-26-2005 12:50

 



All times are GMT +1. The time now is 07:07.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.48539 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO