GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2005, 11:23   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: Netherlands
Age: 39
Posts: 108
Member: 60442
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Moto V171 won't unlock


Hello ,

I have here a moto v171 but he won;t unlock with smartclip how can i read the flash from the phone cause with smart moto you can only use the usb but this cable is rj45?

peter
  Reply With Quote
Old 03-23-2005, 14:23   #2 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 33,726
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 71,643
Motorola C115/C116/C155/C156/E365/V171 unlocking procedure:
Power off the phone
Connect clip to the phone using RJ45 cable
Press UNLOCK button
Press Power button on the phone within 5 seconds after you press UNLOCK button on a clip. RX/TX leds will blink
E/G led will glow green on success *
* After successful unlock (green led on) phones with inserted sim card may ask for PCK or NCK code. Enter 00000000 ("zero" 8 times)

To read the flash:
Connect your phone thru Smart-Clip (phone>RJ45cable>Smart-Clip>LPTcable>PC).

BR
Smart-Clip team
  Reply With Quote
Old 03-23-2005, 15:33   #3 (permalink)
No Life Poster
 
GsmHgvnl's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Hoogeveen
Age: 31
Posts: 574
Member: 82928
Status: Offline
Thanks Meter: 17
That doesn't work at that V171....ive tried it to..
  Reply With Quote
Old 03-23-2005, 22:50   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: Netherlands
Age: 39
Posts: 108
Member: 60442
Status: Offline
Thanks Meter: 6
hello, I.ve had a look to the cable shematic at smart clip site is the cable been modified?

My cable has 3 wires one for ground one for tx and one for rx
But on the picture i see 2 wires for the ground could this be the problem?
  Reply With Quote
Old 03-24-2005, 08:52   #5 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 33,726
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 71,643
Yes you are right.
The cable should be made in the same way as it is shown on pinout diagram (2 wires on GND).

BR
Smart-clip neam
  Reply With Quote
Old 03-24-2005, 14:52   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: Netherlands
Age: 39
Posts: 108
Member: 60442
Status: Offline
Thanks Meter: 6
is it good enough if you make a bridge from ground to pin 6, because i only have 3 wires in my cable

The rx and tx are different by my cable to instead of 1 and 2 they are in pin 4 and 5
does that matter?
  Reply With Quote
Old 03-24-2005, 15:08   #7 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 33,726
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 71,643
Talking about pin 6 & 7: yes you can make the bridge.
For RX & TX they have to be pin 1 & 2.

BR
Smart-Clip team
  Reply With Quote
Old 07-14-2005, 14:50   #8 (permalink)
No Life Poster
 
mzkahack29's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: morocco larache
Age: 47
Posts: 571
Member: 7334
Status: Offline
Sonork: 100.112291
Thanks Meter: 47
yes you are write it's work for me...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MOTO V171 not power on after unlock allal123 Multi-Box 3 07-09-2006 09:54
100%100 moto v171 unlock pro here free_gsmx Motorola ODM 9 08-07-2005 05:36
MOTO - V171 GSM mobile phones >Com Data cable?? leo12345 Motorola ODM 4 02-24-2005 04:45
MOTO - V171 GSM mobile phones>Com Data cable?? leo12345 Motorola ODM 1 02-10-2005 14:34

 



All times are GMT +1. The time now is 10:31.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.30776 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO