GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2011, 11:00   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Jamil Nasir's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pakistan
Age: 28
Posts: 422
Member: 1482506
Status: Offline
Sonork: 100.1619787
Thanks Meter: 26
Please guide me

Alcatel Ot-799 not unlock What's the reason.

Last edited by GSM_Support; 04-28-2011 at 11:58.
  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 11:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 30
Posts: 5,524
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 1,050
Did you check phone's battery? Is it fully charged?
And did you try another com-port?
  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 11:24   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Jamil Nasir's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pakistan
Age: 28
Posts: 422
Member: 1482506
Status: Offline
Sonork: 100.1619787
Thanks Meter: 26
Brother I completely check batery full charge and always com port check but same problem face please help me.
  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 11:59   #4 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 21,252
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 38,298
@ Jamil Nasir,

What problem exactly you have?
Post here log file, without serial numbers, please.


Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 12:05   #5 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 30
Posts: 5,524
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 1,050
What OS do you use?
Download drivers from here and try once again: http://www.smart-clip.com/dl_user.php?id=ftdi_drivers
  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 13:26   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Jamil Nasir's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pakistan
Age: 28
Posts: 422
Member: 1482506
Status: Offline
Sonork: 100.1619787
Thanks Meter: 26
SmartMoto 4.21
S-Card: XXXXXXXX Smart-Clip dongle, v 3.09, assigned Smart-Clip: XXXXXXXXX Europe, initializing... OK
USB Serial Port (COM19), provider - FTDI, drv. ver. 2.6.0.0 from 10/22/2009
MCU: MT6235, HW rev. A.04, SW rev. A.01
Release the Power ON button
Sending boot...com error, 0x04
Preparing...Com error 0x03
  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 13:34   #7 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 21,252
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 38,298
@ Jamil Nasir,

What operation system are you using?
Did you try to use another port for connection purposes?

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 13:39   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Jamil Nasir's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pakistan
Age: 28
Posts: 422
Member: 1482506
Status: Offline
Sonork: 100.1619787
Thanks Meter: 26
I try USB too and try via SpiderMan pin find and then after use com port and try universal cable but always side problem face and system use window XP.
  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 13:46   #9 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 30
Posts: 5,524
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 1,050
Did you try to reinstall the drivers?
  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 13:49   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Jamil Nasir's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pakistan
Age: 28
Posts: 422
Member: 1482506
Status: Offline
Sonork: 100.1619787
Thanks Meter: 26
Please tell me this Product Supporter which cable I use then unlock set proper.
  Reply With Quote
Old 04-28-2011, 14:15   #11 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 21,252
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 38,298
@ Jamil Nasir,

This error appears because of communication problems. It can be caused by faulty cable, drivers conflict, low phone battery etc.
Try to uninstall drivers, install recommended drivers and repeat procedure according to the manual once again.
After that post results along with the log file here, please.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 17 06-21-2013 06:06
Sp unlocking sim - if you can get or sell please let me know andrew bennett Wanted Products 1 09-24-1999 08:43
please help soft 5.20 Swiety Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-24-1999 01:15
"Deskey Device driver not found" ?? Please help DivAdonis Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-28-1999 14:56

 



All times are GMT +1. The time now is 18:21.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.36580 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO